Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija ih uhitila

Napad u Makarskoj: Tukli i ponižavali mladića zato što je iz Zagreba?

Drama u Ivanić Gradu: Policija došla zbog prijave obiteljskog nasilja, on ih napao nožem
Igor Soban/PIXSELL
10.07.2019.
u 17:06

Uhićene su osobe u dobi od 19, 20, 21, 23 i 25 godina, a osumnjičeni su zbog nasilničkog ponašanja

Makarska policija je uhitila pet osoba, četiri mladića i jednu djevojku, koje su osumnjičili na napad na 27-godišnjaka. Oni su ga prije četiri dana, oko 4 sata, presreli na ulici u Makarskoj i fizički napali.

- Na naročito drzak način su fizički napali 27-godišnjaka koji je zadobio lakše ozljede, te ga takvim nasilničkim ponašanjem doveli u ponižavajući položaj - poručili su iz splitske policije, javlja Dalmatinski portal.

Uhićene su osobe u dobi od 19, 20, 21, 23 i 25 godina, a osumnjičeni su zbog nasilničkog ponašanja

Dalmatinski portal neslužbeno doznaje da su ga napali zato što je iz Zagreba. Zaustavili su ga na ulici i pitali odakle je, tražili su da im pokaže osobnu što on nije htio učiniti. Napali su ga šakama te ga porezali po ruci.  

Nakon kriminalističkog istraživanja su protiv svih podnesene kaznene prijave, a 20-godišnjak, 19-godišnjak i 23-godišnjak su predani pritvorskom nadzorniku. 

Ključne riječi

Komentara 45

SA
sanikol
17:22 10.07.2019.

Zar mislite da je potrebno ostaviti komentar na ovakav događaj. Dokle god naše sudstvo bude radilo kao do sada ovoga će biti sve više. Kada bi zbog ovakvih napada svaki od njih odležao 6 mjeseci ne vjerujem da bi više ikome palo na pamet nešto slično.

LU
lukathereem
17:20 10.07.2019.

Idioti

OK
okolo
17:49 10.07.2019.

delikventi napušeni, djeca raznih moralista, zadrugara?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije