Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obračun taksista

Napad na vozača Taxi Cammea prozvani Maričić poriče

\'01.03.2010,Osijek,Hrvatska - Privatna tvrtka Taxi Cammeo iz Rijeke obavila razgovor sa kandidatima za radno mjesto taxiste povodom njihova taxi sluzbe u Osijeku,Kosta Minovski vlasnik tvrtke Photo:
Marko Mrkonjić/PIXSELL
13.12.2010.
u 15:46

Ne mogu dozvoliti da mi se djelatnici maltretiraju na cesti, kazao je K. Minovski. Prozvani Krešimir Maričić kaže - ništa se nije dogodilo!

Napad na vozača Taxi Cammea u petak 10. prosinca u 20.30 sati na Autobusnom kolodvoru Žabica u Rijeci bio je povod današnjoj konferenciji za novinare, na kojoj je uz napadnutog vozača Miroslava Bendra bio i vlasnik Taxi Cammea Kosta Minovski.

– Mog je vozača napao Krešimir Maričić (op. a. predsjednik Sekcije taksista Rijeka), inače bivši djelatnik Cammea, koji se uvijek eksponira, prkosi. Pripremam kaznenu prijavu, ali neću je uputiti policiji, nego Državnom odvjetništvu, jer se i policija te večeri ponašala neprofesionalno. Rekli su da možemo podignuti tek privatnu tužbu. Maričiću nije privi put na napada i vrijeđa. Nedavno je izjavio da mi ovo nije Makedonija i da su moji vozači makedonski robovi, na što policija uopće ne reagira. Ja u policiji nikoga ne poznajem, tretiraju nas kao zadnje smeće u gradu, a ipak smo mi jedna lijepa firma, koja u Rijeci i Osijeku zapošljava 110 ljudi, a uskoro ćemo, sa Zagrebom, imati 600 zaposlenih. Neka Riječani sami odaberu s kime će se voziti. Ne mogu dozvoliti da mi se djelatnici maltretiraju na cesti - kazao je K. Minovski. A što se dogodilo, ispričao je napadnuti vozač Miroslav Bendra.

– Imao sam vožnju prema Ičićima. Maričić je došao na peron 1 u trenutku kada sam ja ispisivao račun putnici. Otvorio je vrata automobila i počeo me udarati po licu, što je prestrašilo putnicu koja je pobjegla. Osim udaraca i verbalno me vrijeđao, moje roditelje. Oštetio je i automobil - kazao je M. Bendra. Ove teške optužbe Krešimir Maričić odbacuje tvrdeći da u petak nije bilo nikakva obračuna.

– Prozivke su totalno neutemeljene. Nije istina da se takvo što dogodilo, jer da je stvarno tako, valjda bi ozlijeđeni vozač morao otići liječniku, koji bi pak o svemu obavijestio policiju, a pretpostavljam da bi napad vidio i netko od svjedoka. Otvoreno ću reći, Kosta Minovski je nitko i ništa, nije vlasnik firme niti predsjednik uprave, vlasnica je Lile Minovski, a on čak nije ni zaposlen u toj firmi, pa stoga nije kompetentan za ovakve prozivke – kazao je Maričić. Potvrdio je da je nekada radio u Taxi Cammeu, ali je otišao zbog neisplaćenih plaća. Kako doznajemo, policija će se o ovom događaju očitovati u utorak 14. prosinca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije