Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNA POGREŠKA

Godinama trpjela bolove nakon carskog reza, rendgen otkrio neočekivani uzrok

Bolnička soba
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
18.06.2019.
u 20:04

Ministarstvo zdravstva pokrenulo je istragu nakon ovog otkrića, a sve troškove operacije trebalo bi snositi upravo ministarstvo

Jedna Ruskinja otkrila je da njezino tijelo već 23 godine u sebi nosi medicinske škare koje su ostale nakon što je rodila 1996. godine carskim rezom, prenosi Metro.

Još od te operacije njezina bol nije prestajala, no doktori su probleme vidjeli u jetri zbog čega su joj davali tablete protiv bolova. Nakon uzimanja i tableta koje nisu pomagale, liječnici su odlučili ženu poslati na rendgen

Tamo su joj u predjelu trbuha otkrili medicinske škare duge više od 15 cm. Ezeta iz Rusije govori kako je doktor bio zbunjen kada je to vidio.

- Pokazuje škare, imate škare u sebi - rekao je doktor.

- Kakve škare - upitala je iznenađena Ezeta nakon čega joj je doktor pokazao rendgensku snimku.

- Nakon toga se više ničega ne sjećam - rekla je te nastavila - Plakala sam, bila sam u histeriji. Toliko godina sam bila mučena - objašnjava.

Prema lokalnim medijima, ministar zdravstva pokrenuo je istragu nakon ovog šokantnog otkrića.

- Istraga je u procesu. Ministar osobno nadzire situaciju - rekla je glasnogovornica tamošnjeg ministarstva i dodala da će vlasti platiti sve što se bude plaćalo oko operacije.

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

AI
airbender
20:14 18.06.2019.

23 godine boli bez rengena, samo rokaj tablete! zivjela ruska medicina!

MA
Matrix5
22:38 19.06.2019.

Dobro je da nisu ostavili i skalpel

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije