Naslovnica Vijesti Crna kronika

Nakon svađe na raskrižju vozač nožem nasrnuo na pješaka i ubo ga

Vozač, s kojim su u automobilu bili supruga i beba, tvrdi da ga je pješak provocirao. Pješak sklon nasilju tvrdi da ga vozač nije propustio te da je odmah na njega nasrnuo nožem.
14. veljače 2010. u 14:56 8 komentara 102 prikaza
nož
Foto: Arhiva VL

Vozač M.D. (42) osumnjičen je da je nožem je pokušao ubiti pješaka V.H. (24) u subotu u 19.10 na križanju Zagrebačke avenije i Ulice Svilkovići i lakše ga ozlijedio, izvjestila je policija (ne navodeći identitete).

Sudionici događaja policiji su dali suprotne izjave.

Vozač, koji do sada nije evidentiran, te s kojim su u automobilu bile supruga i beba, tvrdi je da ga je pješak provocirao te da je rukom udario po automobilu. Vozačevu priču potvrdila je supruga.

Pješak, inače sklon nasilju, tvrdi da ga vozač nije propustio te da je odmah nasrnuo nožem, a njegovu priču potvrdila je i njegova djevojka koja je bila s njim.

Vozač je pješaka ubo u lijevu stranu rebara, odnosno podrebricu, a zatim se odvezao. Ozlijeđenom je liječnička pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica.

Kriminalističko istraživanje u kojem bi se trebale rasvijetliti okolnosti ovog događaja je u tijeku.

OHR SAVJETNIK
Otkrijte imate li sivu mrenu
  • -obrisani-:

    Žena i beba? To bi trebalo biti olakšavajuće? Ostavio priklanog i otišao? Tome treba oduzeti i ženu i bebu i slobodu na dugo dugo. Sačuvaj me bože....izaći iz auta sa nožem i klati nezadovoljnike? Taj treba psihijatra a ne samo istražitelje...

  • mparac3:

    U obrnutom slucaju, tj. ukoliko je pocinitelj Hrvat, a zrtva Srbin, povijesno iskustvo nas uci (okrsaj Blazevica s podivljalim Jovom i njegovim psom bez brnjice) da ce pocinitelj biti sankcioniran, te svrsiti u tamnici ili ludnici......

  • luena:

    Izjave u sukobu interesa...supruga vozaca ce za muza svjedocit,a za ubodenog djevojka... Da imaju imalo pameti ,jedan i drugi proslo bi sve bez takvih dogadjanja...Budale obojica.