Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbjegnuta tragedija

Nakon sudara iz prikolice izletjela oštrica, radnik se izmaknuo u zadnji tren

Foto: Screenshot
1/3
18.05.2020.
u 15:04

Tvrtka je objavila ovaj video kako bi podigla svijet o sigurnosti u prometu te pozvala vozače da voze pažljivo i oprezno

Osim velikih radova koji uključuju popravljanje kolnika, mađarska tvrtka Magyar Közút bavi se održavanjem vegetacije na cesti. Tako su u petak, 8. svibnja, u gradu Ajka radnici radili uz cestu i izmjenično kontrolirali promet. Prilikom ručne kontrole, jedan vozač nije primijetio da se promet zaustavlja pa je naletio na automobil ispred sebe i skoro izazvao tragediju.

Osim što je udario u već zaustavljeni automobil i odgurao ga naprijed, prilikom udarca iz prikolice prvog automobila izletio je samostojeći cirkular. Radnik koji je zaustavio promet za dlaku je izbjegao da ga pregaze sudareni automobili ili ozlijedi oštrica pile. Iz cijele se situacije radnik izvukao samo sa lakšim ozlijedama. 

Tvrtka je objavila ovaj video kako bi podigla svijet o sigurnosti u prometu te pozvala vozače da voze pažljivo i oprezno. Posebno mole sudionike u prometu da obrate pozornost na radove na cesti i oko nje te u prolasku osiguraju dovoljno prostora između radnika i njihovih strojeva. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije