Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVRNUO SE ČAMAC

Nakon subotnjeg utapanja pronađeno tijelo 50-godišnjeg Karlovčana

Karlovac: Nastavljena potraga za muškarcima iz prevrnutog čamca
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/2
23.10.2020.
u 15:04

U subotu 17. listopada na ušću rijeke Korane i Mrežnice u Karlovcu na slapu u naselju Turanj, prevrnuo se čamac u kojem su se nalazile tri muškarca od kojih je jedan isplivao odmah po nesreći, dok se za dvojicom njegovih kolega tragalo od trenutka tragedije

Danas oko 12.30 sati pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja – Stanice Karlovac u rijeci Korani u blizini mosta u izgradnju u naselju Mostanje pronašli su tijelo 50-godišnjaka za kojim se tragalo od 17. listopada. Na mjestu događaja slijedi očevid - najavili su iz PU karlovačke.

Naime, kako smo pisali, u subotu 17. listopada na ušću rijeke Korane i Mrežnice u Karlovcu na slapu u naselju Turanj, prevrnuo se čamac u kojem su se nalazile tri muškarca od kojih je jedan isplivao odmah po nesreći, dok se za dvojicom njegovih kolega tragalo od trenutka tragedije, koju je nadležnima dojavio očevidac, svih ovih dana, osim na mjestu tragedije, tako i nizvodno tokom Korane, ali i po Kupi. Potraga je proširena po Kupi jer je čamac u kojem su bila trojica muškaraca pronađen kilometrima nizvodno, na Kupi satima nakon tragedije. Potragu je od subote otežavala nabujala, brza i mutna rijeka.

No, unatoč svakodnevnoj potrazi, jedno od dva tijela utopljenika pronađeno je tek danas. Riječ je, neslužbeno doznajemo, o uglednom karlovačkom ugostitelju.

- S ciljem pronalaska nestalih muškaraca od trenutka dojave o događaju organizirana je potraga u kojoj su sudjelovali pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja, pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Karlovac i policijski službenici Policijske uprave karlovačke. Također, s ciljem pronalaska još jednog nestalog muškarca poduzimat će se potrebne mjere i radnje radi njegova pronalaska - dodaju iz PU karlovačke.

Karlovac: Nastavljena potraga za muškarcima iz prevrnutog čamca
1/4

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije