Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojeftinjenje
Povratak na članak

Nakon pritisaka prosvjednika niže cijene goriva u FBiH, hoće li uspjeti i Hrvati?

Federalni ministar trgovine BiH Zlatan Vujanović iz Saveza za bolju budućnost (SBB) Fahrudina Radončića u utorak je u Mostaru postigao dogovor s vodećim ljudima najznačajnijih distributera naftnih derivata u Federaciji BiH o sniženju cijene goriva

Komentari 10

KO
kold
17:15 12.06.2018.

Hrvati neće uspjeti jer ako vlada smanji trošarinu neće moči financirati svoje uhljebe.

VL
DI
Direkt
17:34 12.06.2018.

Moramo plaćati naše uhljebe,udruge i ostale domoljublje.

VL
MA
marsovac
17:34 12.06.2018.

treba se ici van i protestirati protiv uhljeba instaliranih od svih partija, udruga, familije, pajdasa,...................niski troskovi drzave = nizi porezi.

VL
OB
ObrenM
19:34 12.06.2018.

Nasa okruzenja,ali i udaljeni narodi ne bleje kao mi,vec djeluju i postizu uspjehe kod preplasenih vlada.Tako vjerujem,da ce kod nas po tradiciji ostati na "jezicarenju" Psi laju,a karavane prolaze.

VL
RI
rightside
19:42 12.06.2018.

to ne moze uspjet u hrvatskoj iz vise razloga,,premjer nece popustit dok ga se ne izbaci sa mjesta premjera jer npr zastoj u prometu trajanja do pola dana izazvat ce velike stete za koje premjera nije briga,,on vec razmislja o novom radnom mjestu u europi,,zapravo, da to uspije,tako treba onda napravit i za povecenja placa ali i mirovina,,

VL
MU
mulag
08:12 13.06.2018.

moš si mislit

VL
JU
juma
18:04 12.06.2018.

Jugonostalgicari i ljevicari pokusavaju u Hrvatsku uvesti prosvjede iz dragog im YU-regiona. Necete uspjeti razbojnici! Ovdje vladaju zakoni, a ne anarhija. Idite u Beograd i Sarajevo pa tamo zaustavljajte promet, a ne u srcu turisticke sezone u jednoj EU clanici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.