Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Prekinula 'brak' s duhom: 'Nije ispao onakav kakvim se prikazivao'

Nakon što se prije godinu dana udala za tristogodišnjeg Jacka shvatila je da je učinila pogrešku.
01. veljače 2019. u 17:05 9 komentara 796 prikaza
Dublin
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Da u braku ne cvjetaju ruže pokazuje i bizaran primjer Irkinje Amande Teague. Ona se, naime, prošle godine udala za tristogodišnjeg duha kojeg je nazivala Jack.

vjenčanje Procijenite sami VIDEO Snimka vjenčanja sve je zbunila. Je li ovo mladenka ili mladoženja?

Ona ga nikad nije doživljavala kao duha. Neobično vjenčanje dogodilo se na privatnosti broda, a zakonitost je potvrdio šamanski svećenik. Ipak, ni takve ceremonije nisu spriječile Amandu da shvati da Jack nije u redu.

- Mislim da je vrijeme da svako sazna da je moj brak gotov. Sve ću vam objasniti kada za to dođe vrijeme, ali sve što ću vam trenutno reći jest da trebate biti vrlo oprezni kada se bavite duhovnošću, to je nešto u vezi s čim ne smijete zabrljati - rekla je majka petero djece.

Njihov prvi susret odvio se prije 5 godina kada se on pojavio pokraj nje dok je ležala u krevetu.- On je tamnoput i ima crnu kosu. Rekla sam mu kako baš i nisam oduševljena što povremeno imam seks s duhom i htjela sam da ozakonimo našu vezu. Željela sam da imamo veliko tradicionalno vjenčanje, da nosim bijelu haljinu, meni je to bilo veoma bitno - rekla je Amanda. 

Otkrila je i razlog prekida. - Voljela bih da se nikad nisam udala za njega. Voljela bih da sam ta zdrava osoba prije nego što sam ga upoznala. Jack je svoje ponašanje potpuno promijenio u braku, on je lijep odnos prepun ljubavi pretvorio u nešto ružno - rekla je Amanda te dodala da Jack iscrpljuje njenu energiju koju koristi za sebične namjere.

Takva sam kakva sam 
HGK
HGK
Do ključnih poslovnih informacija u samo par klikova mišem

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Agramer777
  Agramer777:

  hahahahahahahaha vrh novinarstva!bravo vl!

 • jedna:

  jucer se ona vjencaje za avion ,ova za duha ,neznam tko li je ovdje lud

 • Avatar Kljusar
  Kljusar:

  Moja susjeda ima pasa koji se zove Jack