Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urnebesni gaf

Nakon dvije godine otvorio 'lažni' ormarić pa se šokirao: 'Izgubio sam dane života...'

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
06.05.2021.
u 16:49

Živim u stanu već dvije godine i tek sam danas otkrio da imam perilicu posuđa, poručio je Tom

Muškarac iz Londona šokirao se nakon što je shvatio da u stanu, u kojem živi već dvije godine, ima perilicu posuđa

Tom Hale podijelio je na Twitteru svoj urnebesni gaf te napisao: "U šoku sam. Živim u stanu već dvije godine i tek sam danas otkrio da imam perilicu posuđa. Mislio sam da je to lažni ormarić. Izgubio sam dane života na pranje".

Objavio je fotografiju zatvorenog ormarića, ali i otvorenog, odnosno perilice posuđa koju je već napunio tanjurima i drugim posuđem. 

Korisnike društvenih mreža njegova je objava nasmijala, a mnogi su komentirali kako im nije jasno kako niti u jednom trenutku nije povukao ormarić za koji je mislio da je lažan, piše Daily Mail

- To mnogo govori o tvojoj razini znatiželje, poručio mu je tako jedan korisnik.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije