Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATRAKCIJA I OPASNOST
Povratak na članak

Nakon 40 godina zatvoreno raskrižje piste i ceste u Zemuniku

Nekima je prolazak aviona preko ceste bio atrakcija, a nama je cijelo vrijeme to bila velika opasnost kako za zračni tako i za cestovni promet, kaže ravnateljica Zračne luke Zadar Katica Pupić-Pakrač.

Komentari 13

Avatar punkufer
punkufer
12:25 07.04.2010.

Budalaštine. Tamo je promet rijedak i to nikada nije bio problem. Od toga treba napraviti turističku atrakciju i na tome zarađivati! Ali za to treba imati malo mašte i poslovnog duha...

VL
IZ
izbrisan
12:25 07.04.2010.

Koji smo mi papci!!!!!! Sami nista ne znamo,nista ne mozemo,ali kad se nekome iz EU digne,sve se moze.

VL
VI
Vinko37
13:15 07.04.2010.

Ova domacica Katica, zaduzena za peglanje aerodroma u zadru, trebala bi obavezno procitati komentar od - punkofer.Njegova ideja je prava.

VL
RO
roginic26
15:37 07.04.2010.

he eh eh ovo je let za Oslo ;) samo ne znam da li je bila srijeda ili nedjelja ;) podržavam punkufer-ovu ideju ;)

VL
OB
-obrisani-
15:47 07.04.2010.

U LA drugi najveci aerodrom prelazi preko autoputa. Istina nije poletna ali nekoliko pristupnih pista. U Las Vegasu aredrom je usred grada pa mozes pjeske do Casina.

VL
BU
BukiZG
17:41 07.04.2010.

Možda sam ja naivan , ali glupost naših političara me svaki dan iznenadi. Zna se već godinama da se ovo mora riješiti. Zar im je bio toliki problem izgraditi podvožnjak za aute . Tolike puno skuplje i puno gluplje stvari su se gradile u RH pa je mogao i mali podvožnjak. Sto puta sam rekao da neće biti sreće u ovoj zemlji dok se političare, koji su odgovorni za nastanak nečijih troškova, ne lupi po džepu. Sada lijepo župan te županije i ministar prometa neka daju svoju plaću ljudima koji su tu lokalno išli svaki dan a sad moraju okolo. Ma nema sreće dok jednom svi ne puknemo pa počnu padati glave političara.

VL
IS
istima
18:03 07.04.2010.

Daklem više neće biti sudara.... kamiona i aviona...

VL
SR
SREBOTNIK
12:33 08.04.2010.

Kaljmeta je BJELOSVJETSKI LAŽOV, a direktorica AP Zadar, Katica - Domačica!! Samo nije Pakrač, kako ste napisali, JER NEMA VEZE, NITI S PAKRAČKOM POLJANOM, NITI AVIJ! Mene obećao 2 puta primiti , jednom pred 4 svjedoka, na Božićni domjenak MINISTARSTVA, 2007!! Božidar Kaljmeta podijelio je samo 2 OTKAZA u svom MINISTARSTVU, u 6 godina, oba jedinim magistrima znanosti, Josipu Miloševiću i meni!!! Te poslao jedInog doktora znanosti, Šimičića, u prijevremenu mirovinu!! SUZANA rastura razmaženog, lažljivoga, Kaljmetu čiji DJED odličan burek radio! Tako mu naredila da se odmah vrati u KOCKICU Prisavlje, gdje je odmah pobjegao, jer su mu išli na živce zaposlenici njegova Ministarstva! Te je kao bjelosvjetski šminker, uselio u Čačićevu vilu u Nazorovoj, odmah do svoga Tuđmana! Kaljmeta bio iznenađen kad vidio Polančeca u lisičinama! I policajac Faber bio iznenađen kad vidio ISPIS mobilnog telefona ministra Kaljmete!! I pokazao ga Smranaderu koji mu uručio OTKAZ, ali ne kao meni, koji nisam imao pravo na BURZU, i još su mi ukrali 2 godišnja odmora, za 2007+2008, nego dao Faberu drugo mjesto i dobru plaću! Kaljmeto, zadarska lažovčino, sve ti je teže!! Žrtvovao si sve svoje suradnike, da spasiš svoju GUZICU, ništa Livaković nije s HAC dogovarao bez tebe!! Kaljmetin konobar, kronični pijanac, zvao me 101 puta i prijetio mi likvidacijom, kao i Zdravko Livaković, koji kao i KERUM, očito voli poziciju 069, jer obaojica imaju MOBILNE, čija zadnja 3 broja 069!!! Inače, iam dobar broj GSM-a od Kaljmete, ali se on nikada ne ajvi na nepoznate brojeve?? Božo zadarski, a kako si se iznenadio kad su ti vozača, burek-majstora, odveli u zatvor?? RTL, mogu li ja u vaš intervju tjedna, da razotkrijem MULJAVOG Kaljmetu!!! Kaljmetini glavni frendovi su: Rene Sinovčić, Ivo Pukanić, Zvonimir Sunara Suki! Zadnja 2 dobro poznam, i gade mi se! Prekinuo svu komunikaicju s njima, pred 4 godine!! Kakav KALJMETA, takvi mu frendovi!! Vidi moju fotografiju, iz Kanade, na blog zpadjenbloger, a ja 11.05.2010. letim za Montreal, pa Saint John, pa Moncton, Ottawa, Toronto, punih 22 dana,

VL
DU
Deleted user
13:12 08.04.2010.

Polako ZOOM, niti u LA niti u Las Vegasu prelaze automobili preko prilaza za piste. Jedini medjunarodni aerodrom u svijetu gdje je to slucaj je Gibraltar.

VL
Avatar punkufer
punkufer
14:45 08.04.2010.

Od toga je trebalo napraviti turističku atrakciju. Prodavati razglednice, voditi turiste da to gledaju i slično. I na tome ZARAĐIVATI.

VL
OB
-obrisani-
05:34 09.04.2010.

@SREBOTNIK Ajde prestani srati(veliko mudo na malom portalu),dosadan si!!!

VL
VI
Vito
08:58 09.04.2010.

Zašto ne pogledate na google-u pa će te vidjeti da i nije baš sve toliko crno kako mještani prikazuju. Imaju nekoliko prometnica koje ih spajaju sa Zadrom. Samo oni, kao manjina, žele hleba preko pogače. Lažu da nemaju alternative, aa prometnica im ide uz sam rub piste. Čak ne moraju niti na brzu cestu. S druge strane, na Krku su napravili prosjek ispod piste još u vrijeme bivše države pa ne vidim razloga da se i tu ne napravi isto. A opet, kad gledate Zagreb i njegovo rješavanje prometnih problema, vidjet će te da se tu za šest metara visinske razlike mora voziti 14 kilometara. Za sto metara udaljensti pak 9 kilometara. Ovi nešto pričaju o nekavih 5 kilometara.dužem putovanju. Lažu. 1500 metara im je duži put, a on zaobilazi pistu i već postoji, znači 3 kilometra. Za usporedbu - to vam je u Zagrebu udaljenst između HNK i Trga ž. fašizma i nazad. Ili pješke pola sata laganog hodanja.

VL
SR
SREBOTNIK
21:37 10.04.2010.

Otkuda znate da greška PILOTA?? Srećom, Poljaci i Rusi imaju stručnjake za avio nesreće, a ne kao mi Hrvatska BUDALETINU bez ŠKOLE, za istraživanje avionskih nesreća!!! Dinko Vodanović, zvan MOTOROLA, jer takvo imao obrazovanje kad se pohvalio javno da se rodio u HDZ baraki na Jarunu!! Tog CIRKUSANTA, ste svi vidjeli i čuli, bilo kod nesreća na Velebitu gdje mi poginula 2 prijatelja, pogiblje Mađara iznad Plitvica, itd. Taj BUDALAŠ nije niti jednu nesreću riješio! A KAKO ĆE? A KAMO ĆEMO? Vidim da je to jedino NOVA TV shvatila pa traži mišljenje magistra Josipa Miloševića! Nadam se da neću morati VEČERAS, u HRT 1, slušat BUDALAŠA Vodanovića, kojeg drži nesposobni AGRONOM HDZ-a Kaljmeta! To vam je onaj siti, koji rekao da je našao malo IZMETA+METAK, ispred svoga stana?? Ta mi BUDALETIN prijetila, ali KALJMETA voli barakaše HDZ-a. Vodanoviću, riješavaj ti više, pad helikoptera iznad Vukovarske vojarne! A ne ruska posla! Oni su AKADEMICI za tebe!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.