Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najveći SEO Meet up okupio stručnjake iz regije

WhitePress®
Foto: Goran Berović
1/7
02.06.2023.
u 15:02

U Zagrebu u WESPA Business & Lounge co-working prostoru je održan SEO Meet #5 u do sada najvećem izdanju.

Gotovo 200 uzvanika slušalo je predavanja vodećih eksperata u industriji. Uz pomoć generalnog sponzora, najveće content marketing platforme WhitePress® SEO zajednica u Hrvatskoj konačno se okupila na jednom mjestu.

"Bila mi je iznimna čast ugostiti stručnjake iz SEO svijeta. Ponosni smo što smo napravili najveći regionalni edukacijski događaj u Hrvatskoj. WhitePress® kao najveća SEO i Content Marketing platforma pokriva 29 tržišta, s timom lokalnih copywritera kreiramo sadržaj za naše klijente, koji objavljujemo na više od 60 000 portala. Veseli me što je naša regija konačno postala svjesna važnosti ove industrije."naglasila je Vida Janeković, WhitePress® Country Manager Adriatic Region

Foto: Goran Berović

Peto izdanje SEO Meeta, kao i uvijek organizirali su osnivači Facebook grupe SEO Hrvatska.

Teme predavanja bile su fokusirane na budućnost SEO-a i primjenu najnovijih trendova u industriji. 5 predavača i 4 panelista dijelili su svoje znanje, iskustvo, ali i predikcije o promjenama koje se očekuju u industriji.

SEO Meet #5 započeo je s odličnim Krešimirom Ćorlukićem iz WLDM-a koji je govorio o lokalnom SEO-u i analizi alata koje koristi.

Foto: Goran Berović

Najpoznatija SEO stručnjakinja na našim prostorima, Barbara Slade Jagodić, podijelila je svoje stajalište o sadržaju koji je primjeren za objavu na webu; dok je Darius Muresan iz WhitePressa® prezentirao najefikasnije metode i tehnike za uspješan link building.

Panel o budućnosti SERP-a donio je uzbudljivu raspravu u kojoj su sudjelovali Tin Đudajek, Marko Pačar, Krešimir Ćorlukić i David Peranić.

Petra Capić iz SERPrise agencije, prigodno je podijela studije slučaja o uspješnom link buildingu, a Robert Petković podijelio je svoja znanja o GA4 i implementaciji novih funkcija.

Teme predavanja uz vrhunske stručnjake garantirale dobru zabavu, uzvanici su nakon završetka službenog dijela uživali u druženju na After Partyu zahvaljujući Jani, Cedeviti, Jamnici i Carlsbergu.

Foto: Goran Berović

Sam kraj eventa bio je poprilično uzbudljiv. WhitePress® je odabrao 3 sretna dobitnika koji su osvojili ulaznice za najveću SEO konferenciju u Europi koja se održava 05.10.2023 u Budimpešti. WhitePress SEO Vibes dvodnevna je konferencija na kojoj će sudjelovati svjetski lideri iz industrije na kojemu se očekuje vise od 1000 stručnjaka.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije