Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESELJE NA ULICAMA

Najmlađi već dočekali Novu godinu, u mnogim gradovima slavlje je već počelo

Dječji doček Nove godine u Opatiji
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/25
31.12.2017.
u 13:52

Na veliku radost svih malih Koprivničana i njihovih roditelja, silvestarski jutarnji program je bio posvećen upravo njima i bio je u znaku kreativne zabave i glazbe.

U koprivničkom Domu mladih najmlađe je zabavljao popularni pjevač Ivan Zak. Nakon koncerta djeca su se imala priliku družiti sa svojim idolom, a brojni su se poželjeli i fotografirati s njime. Zak će kasnije održati i novogodišnji koncert na lokaciji Gradskog parka s početkom u 23 sata gdje će zabavljati sve Koprivničane i njihove goste.

Na veliku radost svih malih Koprivničana i njihovih roditelja, silvestarski jutarnji program je bio posvećen upravo njima i bio je u znaku kreativne zabave i glazbe. Svoju kreativnost i interes za slastičarstvo kao vrlo izazovnu granu gastronomije, najmlađi mogli pokazati u Domu mladih na gastro radionici pod pokroviteljstvom Podravke s početkom u 11 sati. Najmlađi kuhari spojili su kuhače s ekipom profesionalaca iz Udruge 'Majstor Kuhar' i na zabavan i maštovit način pokazali kako najljepše dekorirati najpopularniju blagdansku slasticu - fritule, uz neograničenu upotrebu šarenih mrvica i čokolade.

Dječji doček Nove godine u Opatiji
1/20

Na lokaciji Gradskog parka s početkom u 23 sata Ivan Zak će održati veliki novogodišnji koncert za sve ostale mnogobrojne fanove i uz velike hitove poput „Bolja od najbolje“, „Da si tu“, „Tko mi te krade“ i mnoge druge, s fanovima odbrojiti zadnje sekunde stare godine pa će uz puno radosti, dobre glazbe i lijepih želja Koprivnica ući u novu 2018. godinu.

Prvi je doček u Opatiji, točno u podne, bio organiziran za najmlađe koji su se odlično zabavljalii na velikom party-ju s animatorima i na dječjoj kulinarskoj radionici koje je Festival Opatija pripremio u suradnji s Večernjim listom, uz niz prigodnih aktivnosti koje je organizirala Hrvatska lutrija kao partner.

Dječji doček Nove godine u Opatiji
1/42

Staru godinu u podne je u Fužinama ispratilo oko 10.000 ljudi, a riječ je o manifestaciji koja se na Silvestrovo održava već 18. put.

Uz kuhano vino i kobasice te glazbenu podlogu grupe "Insula" s Krka i goranskih "Ausswinkl muzikanata", okupljeni su u podne u zrak pustili više stotina balona.

Dio novca prikupljen prodajom balona namijenjen je Skloništu za nezbrinute životinje u Liču.

Dječji doček Nove godine u Opatiji
1/16

Zbog velikog interesa za podnevni doček Nove godine u Fužine je iz Rijeke vozio poseban vlak.

U Rijeci je ove godine prvi put priređen i program za dječji novogodišnji doček, na Trsatskoj gradini.

Djecu su zabavljali animatori, ponuđen im je dječji pjenušac, a spilja podno mauzoleja "Mir junaka" na gradini pretvorena je u mini disco.

Na Kvarneru je ispraćena protekla godina programom nazvanim "Zadnje polne va Kastve na 365 metara".

Kupnjom hrane i pića na ugostiteljskim štandovima, posjetitelji su sudjelovali u akciji prikupljanja novca za pomoć Udruzi DIRA, koja pomaže djeci s teškoćama u razvoju.

Dječji doček Nove godine u Opatiji
1/8

Proslava u Samoboru

Samoborci i njihovi gosti na glavnom su gradskom trgu veselo dočekali novu godinu - točno u podne. 

Podnevni doček i lijepo vrijeme privukli su mnoge Samoborce koji su se zabavili uz prigodni program, a Novu godinu prvi im je u podne čestitao gradonačelnik Krešo Beljak, poželjevši još bolju 2018.

Građani su se mogli okrijepiti besplatnim kobasicama i kuhanim vinom, a prigodni program upriličen je i za najmlađe Samoborce.

Posebno iznenađenje svima bio je dnevni vatromet Mirnovec Pirotehnike.

U Samoboru se priprema zabavni program i za "pravi" doček Nove godine, uz neizostavni valcer, čestitke i vatromet, izvijestili su iz Turističke zajednice grada Samobora.

Najmlađi Siščani oduševljeno dočekali "Novu godinu"

Veselo, uz pjesmu, ples, čestitke i dječji šampanjac, u Sisku je prvi put organiziran Dječji doček Nove godine, nedjeljni program je počeo već u 10 sati, u Vilenjakovoj radionici i Kući Djeda Mraza, a od 11 sati na sisačkoj pješačkoj zoni.

Na pozornici su se smjenjivali mali pjevači, sastavi i plesači, da bi kulminacija dočeka bila u podne, kada su najmlađi dočekali "svoju" Novu godinu.

Dječji doček Nove godine u Opatiji
1/14

Prema očekivanju, na dočeku se okupio veliki broj najmlađih Siščana, koji su spontano i oduševljeno pozdravili sve izvođače.

Za djecu, ali i starije u njihovoj pratnji, na štandovima je pripremljena okrijepa.

Namjera je organizatora iz gradskih ustanova i trgovačkih društava, da ta manifestacija postane tradicionalna. Doček uz prigodni program za odrasle na istom mjestu počinje u 22 sata.

Podnevni pozdrav 2018. godini u Novom Vinodolskom

Novljani su i ove godine, već tradicionalno, priredili svečani ispraćaj Stare godine, na Silvestrovo, te bučno pozdravili točno u podne dolazak Nove, 2018. godine.

Na Trgu Ivana Mažuranića, u središtu grada, okupilo se više od tri tisuće uglavnom domaćih turista i građana Novog Vinodolskog, a u ime domaćina i organizatora tog tradicionalnog Pozdrava Novoj godini, Grada Novog Vinodolskog i Turističke zajednice, svima je – autohtonim pjenušcem 1288, nazvanim prema godini donošenja Vinodolskog zakona – nazdravio novljanski gradonačelnik Velimir Piškulić.

Dječji doček Nove godine u Opatiji
1/25
Ključne riječi

Komentara 1

VI
vidum
13:59 31.12.2017.

Drvo se savija dok je mlado. Treba djeci od najranije dobi ispirati mozak i objašnjavati da su kreteni. Pa i proizvoljnim dočekom Nove Godine. Kao što smo 21 stoljeće čekali godinu dana prije. Pljuc!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije