Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krvavi pohod

Najmanje osam osoba pogubljeno vatrenim oružjem u Ohiou

Policija, SAD
Reuters/Pixsell
22.04.2016.
u 23:19

Sedam ubijenih vjerojatno pripada istoj obitelji.

Najmanje 8 osoba je pogubljeno vatrenim oružjem u ruralnom području na sjeveru Sjedinjenih Država, izvijestio je u petak ministar pravosuđa savezne države Ohio i precizirao da 7 ubijenih vjerojatno pripada istoj obitelji.

"Najmanje 7 osoba je ubijeno u onome što izgleda kao pogubljenje vatrenim oružjem", rekao je Mike DeWine u priopćenju.

Tih 7 žrtava je pronađeno u 3 kuće duž ceste Union Hill u okrugu Pike, više od 100 km istočno od Cincinnatija, dodaje se u priopćenju.

 "Osma žrtva je pronađena na četvrtoj lokaciji", precizirao je ministar bez drugih pojedinosti.

Istražitelji su raspoređeni u tom području i oni će odrediti nalazi li se napadač među žrtavama ili je u bijegu, objasnio je DeWine i dodao da vlasti za sada nikoga nisu uhitile.

Guverner države i kandidat na republikanskim predizborima za predsjedničke izbore John Kasich je ocijenio na društvenoj mreži Twitter da se radi o "tragičnom neshvatljivom incidentu".

Pucnjave su česte u Sjedinjenim Državama gdje je oružje dostupno, a njegovo nošenje dozvoljeno Drugim ustavnim amandmanom.

>>Osmogodišnjak optužen za ubojstvo u SAD-u – moguć i doživotni zatvor

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar mason
mason
05:26 23.04.2016.

Vidi jada od ove zadnje recenice u textu. Pa u Francuskoj nema drugog anandmana pa je terrorist ubio 100 ljudi. Oni nisu imali pravo na oruzje a terrorist je. Ljudi ubijaju ljude a ne oruzje. Samo sto posten covjek nekadd plati glavom jer nece da prekrsi zakon. A da ste imali drugi amandman u Yugoslaviji ne bi bilo bas toliko klanja i silovanja kao sto je bilo 91e.

NE
Nepokolebljiv
00:21 23.04.2016.

Svi ubijeni su clanovi iste obitelji! Radi se o geografski vrlo zabacenom sumovitom brezuljkastom kraju. Zivot tamo nije tezak jer je zaposlenost gotovo 100%-tna u dobro placenim proizvodnim radnickim zanimanjima. Medutim ima jedna boljka: zabacenost, ljudska pohlepa, potencijalno uzgajanje marihuane ili prerada sintetickih droga a to znaci imati posla s ljudima kojima ljudski zivot vrijedi skoro kao marka na pismu. Moguce je da je netko nekoga ostetiou"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije