Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška tragedija

Najbolniji trenutak u životu – Otac svirao Beatlese umirućem novorođenom sinu

chris picco
Foto: Facebook
1/3
13.11.2014.
u 20:17

Glazbenik Chris Picco doživio je tešku tragediju nakon što je njegova supruga Ashley preminula nakon hitnog carskog reza u dječjoj bolnici Loma Linda. Ubrzo je preminuo i njihov maleni sin...

Glazbenik Chris Picco doživio je tešku tragediju nakon što je njegova supruga Ashley preminula nakon hitnog carskog reza u dječjoj bolnici Loma Linda.

Odmah nakon njezine smrti osnovana je zaklada u spomen na nju. Već je sakupljeno više od 60 tisuća dolara. Nedavno se ljudima koji doniraju novac obratio i sam Chris, progovorivši o teškoj situaciji koja ga je snašla. – Nemoguće je izreći što se sve dogodilo u ovih nekoliko dana. Moja supruga, najbolja prijateljica i majka mog djeteta preminula je. Imam cijeli život da oplakujem ovaj nezamisliv gubitak, no znam da bi ona željela da se potpuno posvetim našem sinu Lennonu Jamesu Piccu, koji je preživio hitni carski rez.

Ubrzo nakon što je to napisao, uslijedio je još jedan udarac. I njegov mali Lennon napustio je svijet.

– Moj mali borac, Lennon James, zaspao je sinoć u očevu naručju. Bio je okružen prijateljima, obitelji i najboljim liječnicima i osobljem na svijetu. Bio je odjeven u robicu koju mu je Ashley kupila, s malim gitarama, a umotan u dekicu koju je za njega izradila naša dobra prijateljica. Nevjerojatno sam zahvalan za nekoliko nezaboravnih dana s njim. Njegova mama bila bi izvan sebe od sreće da ga je vidjela i držala, kupala i pjevala mu – sve što sam ja imao povlasticu napraviti. Bio sam blagoslovljen i počašćen time da ga volim prije nego što se oblikovao, da ga cijenim dok ga je mama nosila, da ga upoznam i nosim dok si govorim doviđenja. Nemam riječi, no želio sam vas obavijestiti o svemu, zbog ljubavi i podrške koju ste nam dali. Sve što trebate je ljubav – napisao je Chris i tako obavijestio da je preminuo i njegov novorođeni sin. Za priču se, osim putem zaklade, saznalo i putem Youtubea. Chrisov prijatelj snimio je i objavio video na kojem žalosni otac pjeva svom umirućem sinu "Blackbird", pjesmu legendarnih Beatlesa.

>>Umro sin proslavljenog meksičkog nogometaša Huga Sancheza

>>Umro i drugi sin Bernieja Madoffa

Komentara 21

DU
dugonoga
21:29 13.11.2014.

bolje da nisam ni čitala članak ni poslušala snimku. ne mogu zaustaviti suze a slika gdje otac ljubi sinove nogice me dotukla. jadan čovjek. koja tragedija.

Avatar abakus
abakus
21:10 13.11.2014.

Kakva tragedija... Jadan čovjek.

D0
Daniel_0412
06:49 14.11.2014.

i sam sam prošao slično, od poroda (prijevremenog) nakon 56 dana preminulo mi je dijete. to je gubitak koji mogu razumjeti samo ljudi kojima se dogodilo isto. ostali mogu suosjećati ali znati kako je, ne mogu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije