Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEFF BEZOS
Povratak na članak

Najbogatiji čovjek na svijetu donirat će 10 milijardi dolara

Jeff Bezos obećao je donirati 10 milijardi dolara za borbu protiv klimatskih promjena

Komentari 6

JO
jorgen
09:23 18.02.2020.

Da imate stvarnu želju informirati, onda biste spomenuli i presudnu činjenicu da se prema zakonu u SAD-u samo 10% (!!!) tog iznosa mora izdvojiti za proklamirani cilj. Kompletni iznos je oslobođen oporezivanja(!) , menadžeri si mogu isplaćivati plaće, cijeli iznos se može naslijeđivati... Usput, visina iznosa nije slučajna - radi se o 10 milijardi $ vrijednosti ugovora s Pentagonom koji Bezos nije dobio. Ovako se odlučio osvetiti - novac ne bude oporezovan, izvući će ga sa smiješkom.

VL
JU
juma
23:03 17.02.2020.

Bolje bi ti bilo tih deset milijardi utrositi za borbu protiv neke bolesti i slicne realne opasnosti. Klimatsko-aktivisticki reket funkcionira bez problema. To sto je klima na zemlji na Zemlji oduvijek bila toplija nego sada i da su 90 % vremena polovi bili baz leda i to puno prije pojave ljudi, ne smije se javno reci.

VL
BO
Bojnik
06:14 18.02.2020.

Bilježim se sa štovanjem....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.