Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Za reforme za ljude"
Povratak na članak

Najavljen prosvjed za Praznik rada u Zagrebu

U svojim zahtjevima koji će iznijeti na prosvjedu koji će 1. svibnja u 11 sati krenuti ispred Radničkog doma prema Parku Maksimir sindikati će iznijeti šest reformi koje bi Vlada trebala provesti.

Komentari 5

KA
Karma
17:42 17.04.2018.

Ne postoji praznik rada 1.5. To je broj 6 koji znači prijevaru i ropstvo ,stari poganski običaj .Slave ga sotonisti svih konfesija ,nacisti,fašisti,komunisti....Treba se izboriti za veču satnicu.slobodnu nedjelju i unajmiti neki sindikat jer su naši istrunuli a nema rrzervnih djelova.

VL
Avatar Dalmacija
Dalmacija
14:22 17.04.2018.

U maloj švicarskoj radnici nisu zadovoljni... Izgleda ima mnogo blokiranih, gladnih, onih koji ne primaju plaće. Zato se egzodus i bježanje od slobodne, napredne i demokratske Hrvatske nastavlja. Djeco, svi bježite na zapad, što ćete u ovom blatu od države.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.