Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOCIJALNI RADNICI:
Povratak na članak

Najava o snižavanju plaća je nepravedna, radimo pod pritiskom

Povećana su postupanja i u obiteljsko-pravnom smislu s obzirom na sve izraženiju problematiku pojave obiteljskog nasilje, ali i povećanog broja mjera i radnji u  slučajevima (visoko) konfliktnih brakorazvoda i ostvarivanja susreta i  druženja s djecom.

Komentari 1

KO
Kokoiduhovi
23:02 06.04.2020.

Baš svi koji rade, rade pod pritiskom. Prvo; tko nema autek, prolazi golgotu dok dođe iz npr. Pongračeva do npr. Sopota. Drugo; svi koji rade u trgovini, zdravstvu i sl. izloženiji su zarazi i također pojačano i naporno rade. II treće, jeste li čuli za riječ "solidarnost"? I četvrto, zakaj Vlada nije smanjila povlaštene mirovine, mirovine hrv. branitelja (najprije šatorašima). Je li smanjena "plaća" Kolindi G.K.? Ako svi trebamo snositi teret, pa snosimo ga svi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.