Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podignuta optužnica

Naguravao se s policajcima i prijetio im: Ubit ću i vas i vaše žene i djecu!

Zagreb: Policija deaktivirala bombu na automobilu
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
20.05.2020.
u 10:18

Zatraženo je i da se nasilniku produlji istražni zatvor u kojem je od uhićenja, a određen mu je zbog opasnosti od ponavljanja djela

Prvo je vikao, pa se oglušio na zapovjedi policajca da bi potom nasrnuo na policajca kojemu je s lica strgnuo zaštitnu masku i oborio ga na tlo!?

Djela su to koja se na teret stavljaju 50-godišnjaku protiv kojeg je Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo optužnicu zbog pokušaja prisile prema policijskom službeniku i prijetnje.

Optužen je da je 17. travnja na području Splitsko-dalmatinske županije vikao i remetio javni red i mir. Kada su mu prišla dvojica policajaca, upozoravajući ga da se smiri, on se oglušio na njihove naredbe. Zatim je prišao jednom od njih te mu je s lica prvo strgnuo, a zatim i pokidao zaštitnu masku.

Optuženi je tada nasrnuo na policajca te ga je oborio na tlo. Kada se policajac podigao, obujmio ga je rukama oko tijela te ga je ponovo pokušao oboriti na tlo, no tada je uz uporabu sredstava prisile svladan.

Dok su ga policajci u vozilu vozili u postaju on im je u automobilu neprestano ponavljao:
- Ubit ću vas i vaše žene i vašu djecu. Sve ću vas ubiti čim me sudac pusti. Kada su ga policajci izveli iz vozila, ponovo ih je pokušao napasti udarajući ih nogama.

U optužnici je zatraženo da mu se produlji istražni zatvor u kojem je od uhićenja, a određen mu je zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije