Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baš je originalna

Na urnebesan način 'otpilila' mladića, on joj bijesan odgovorio: Odvratna si

Emily Cain
Foto: Instagram
1/2
03.01.2020.
u 13:00

Hvala vam i čestitamo. Upravo ste usvojili čimpanzu. Mjesečno će vam s računa biti naplaćeno 7,5 funti, odgovorila je Emily jednom mladiću kada joj je poslao poruku jer mu se svidjela

Riješiti se nekoga tko vam se ne sviđa često je poprilično teško, a djevojka po imenu Emily Cain odlučila je to učiniti na vrlo originalan način.

Jedan mladić kojemu se ona svidjela pokušao se dopisivati s njom, no dobio je poruku kakvu ni u najluđim snovima nije očekivao.

– Hvala vam i čestitamo. Upravo ste usvojili čimpanzu. Mjesečno će vam s računa biti naplaćeno 7,5 funti. Ako želite otkazati ovu pretplatu bez daljnjih troškova, odgovorite na ovu poruku sa STOP – poslala mu je Emily uz fotografiju mladunčeta čimpanze.

Mladić joj je odmah odgovorio 'STOP', no njezina zafrkancija tu nije stala.

– Hvala vam i čestitamo vam iz centra za spašavanje životinja i čimpanza sam na donaciji dodatnih 5 funti mjesečno za hranu i vodu. Ako želite otkazati ovu pretplatu bez daljnjih troškova, samo odgovorite na ovu poruku s riječju STOP – sljedeća je poruka koju je mladić primio, no on je ponovno odgovorio s 'STOP'.

– Hvala vam i čestitamo što ste platili dodatne 3 funte mjesečno za igračku za čimpanzu. Za otkazivanje ove pretplate pošaljite STOP bez dodatnih troškova – iduća je poruka.

Mladić je nastavljao slati poruke 'STOP', a djevojka mu je u svom stilu odgovarala. Na kraju ju je on tražio broj službe za podršku nakon čega mu se ona i javila. Mladić je potom objasnio kako želi otkazati plaćanje za spašavanje majmuna jer se nije pretplatio za to, a onda je dobio poruku koja mu je sve objasnila.

Emily mu je, naime, otkrila kako je nasamaren, a on joj je na to odgovorio da je 'Odvratna pi...'.

S obzirom na to koliko ga je zavlačila rekli bismo i zasluženo, no mora joj se priznati da je bila vrlo originalna pa je njegova reakcija ipak malo pretjerana.

Emily Cain
1/29
Ključne riječi

Komentara 5

DD
dobar.d
09:37 04.01.2020.

VL je upravo opisao glavnu metodu svog djelovanja (zavlacenje i navlacenje)...A mi nikako da otkazemo spasavanje majmuna...

KA
kajinx
16:01 03.01.2020.

VL, da li se išta događa u Hrvatskoj?

CO
Cosinus
08:40 04.01.2020.

A princa na bijelom konju nema, pa nema. Moderno doba je stiglo: žene neće rađati, a budale na vlasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije