Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVALI BISKUPA

Na splitskoj Rivi tridesetak prosvjednika

prosvjed u Splitu 9.4.
Ivana Ivanović/Pixsell
09.04.2011.
u 20:27

Prosvjednici su pred biskupovom palačom zvali biskupa da im se pridruži, iako su znali da on to neće učiniti

Tridesetak prosvjednika kojima se priključilo desetak radnica splitske tvrtke Uzor koja je u vlasništvu Bruna Orešara, okupilo se na splitskoj Rivi na anti-vladinom prosvjedu koji je organizirala Facebook grupa. Nosili su uobičajene transparente te zahtijevali hitno raspisivanje izbora. Od Rive su krenuli prema biskupovoj palači, a onda su ih napustile radnice Uzora tvrdeći kako ih i dalje podržavaju, ali su umorne.

Ispred biskupove palače prosvjednici su prozivali biskupa da im se pridruži, no brzo su naglasili kako znaju da neće, jer su crkveni velikodostojnici prema njihovim tvrdnjama isti kao i hrvatski političari. Od biskupove palače krenuli su prema zgradi Splitsko-dalmatinske županije, te najavili da će ponovno prosvjedovati u subotu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije