Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2.5 prema Richteru

Na području Petrinje zatresao novi potres: 'Pošteno streslo, jak zvuk'

EMSC
15.01.2022.
u 15:07

Intenzitet potresa u epicentru bio je III stupnja EMS ljestvice, izvijestila je Seizmološka služba

Na području Banovine zatresao je danas u popodnevnim satima novi potres. Kako navodi Seizmološka služba, epicentar je bio kod Petrinje, a magnituda potresa 2.5 prema Richteru.

- Danas, 15. siječnja 2022. godine u 13 sati i 52 minute seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su slab potres s epicentrom kod Petrinje. Magnituda potresa iznosila je 2.5 prema Richteru, a intenzitet u epicentru III stupnja EMS ljestvice - izvijestila je Seizmološka služba. 

"Pošteno streslo, jak zvuk", "Kao grmljavina", "Duga grmljavina, uz dosta jako podrhtavanje", neki su od komentara građana koji su osjetili potres. 

VIDEO Odjel pedijatrije Opće bolnice Sisak godinu dana nakon potresa ostao je zamrznut u vremenu

Komentara 1

AD
adminka
22:35 15.01.2022.

zadnjih godina je zaista pojačana vulkanska aktivnost zemlje. Ne znam da li je dobro da je eruptirao danas ovaj vulkan i da li će zbog toga u unutrašnjosti zemlje stvari se malo rashladiti? Nigdje nikakvog komentara seizmologa na sva taa ta zbivanja? Kaj više nemaju kaj reči? Dosadilo im? Preveć im je to sve odjednom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije