Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvoreni 27. Dani pi

Na otvorenju Dana piva uživali glumci Igor Mešin i Saša Buneta

Otvoreni 27. Dani piva (1)
Foto: VL
1/4
31.08.2013.
u 12:42

Svečanim otvaranjem pivske drvene bačve, sinoć su u Karlovcu otvoreni 27. Dani piva, najveća pivska manifestacija u Hrvatskoj.

Odlična pivska atmosfera bila je u Karlovačko šatoru gdje su poznati glumci Igor Mešin i Saša Buneta uživali u Karlovačkom točenom pivu. S poznatim glumcima družio se i predsjednik Uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher. Za pravu pivsku atmosferu u šatoru pobrinuo se Karlovačko puhački bend.

Uživanju u pivu u Karlovačko šatoru pridružili su se i članovi Društva prijatelja piva na čelu s osnivačem i predsjednikom društva Nevenom Pufnikom.

I ove je godine Karlovačka pivovara pripremila smo nešto novo za manifestaciju - Karlovačko crno točeno, koje je prvi puta dostupno upravo na Danima piva. Karlovačko crno točeno napravljeno je od tri vrste slada i specijalitet je ovogodišnjih Dana piva.

Karlovačka pivovara, kao generalni sponzor manifestacije, sve odrasle ljubitelje piva poziva u svoj Karlovačko šator na Danima piva do 8. rujna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije