Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napala Jandrokovića:
Povratak na članak

'Zastupnicima se skine 150 kuna s plaće, pa to je ništa'

'Znali smo da ćemo pobijediti u Domovinskom ratu i sretan sam da smo uspjeli stvoriti zajedno hrvatsku državu i da nas ovdje na Markovom trg šaljemo poruku dostojanstva, zajedništva i pobjedničke hrvatske vojske', rekao je ministar Krstičević

Komentari 24

PR
prepri43
17:24 08.10.2017.

Kad bi u Hrvatskoj vladla takva demokracija kao u njegovoj majčici Rusiji anticenzura bi već odavno bio na hlađenju!

VL
DU
Deleted user
17:23 08.10.2017.

Nadajmo se (skupa s pol. vrhom RH) da će cijela ova "nadaljevanka" oko Agrokora ostati poslastica za odvjetničke urede, pri čemu mislim na trgovačko pravo. To bi bio neki happy end, tko će koga i sve u tom stilu. Ali,, ako se pretvori u posao za odvjetničke urede specijalizirane za krvne delikte, e to će već biti tragedija. Ne zaboravite, novac je glavni motiv za mnoga krim. djela - u ovom konkretnom slučaju u pitanju su vrtoglavi iznosi, kakvi još do sada nisu susretani u tom kontekstu. Prevedeno, bilo je puno belaja i za daleko manje iznose...

VL
KR
kruti191
17:51 08.10.2017.

jel pupavac držal kakav govor?

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
19:16 08.10.2017.

SDP se boji otkrivanja svojih rabota , Jakovina, Rohatinski i co jos niko ne spomijne, nadam se uskoro DORH. S druge strane uzmimo - Roglic i Most pobjedili - desetke tisuca radnika na burzi o trosku poreznih obaveznika a Rusiusii nam plijene zemlju i tvrtke ??? HDZ je s Lex Agrokorom odradio super posao, spasio drzavu od propasti, usprkos MoBstu i "saveznicima..

VL
AN
antonelić
20:23 08.10.2017.

sjećam se kao jučer vijesti iz bunkera ( podrum zgrade ine ) ... vrijeme ponosa , nade , ostvarenja sna o slobodi i blagostanju i maloj švicarskoj ... doživjeli smo slobodu ( bolje reći izvojevali smo slobodu ) , još samo da doživimo blagostanje ... povesti će nas hadeze prema boljitku , tu su dr.kolinda , anemija plenković , klimavica dalić , min.pinok. marić i ostali koji se žrtvuju za našu dobrobit ... još kad bi nam podigli povratnu naknadu za pet ambalažu sa 50 lipa na 1 kunu po boci , mi ranojutarnji berači boca po kontejnerima ( nas 38.000 ) bismo krenuli u blagostanje ...

VL
JU
juma
20:44 08.10.2017.

Znam kako vam je svejedno, jer vam je obraz djon, ali ipak, zar se ne sramite barem malo? Zakasnili ste na himnu i na minutu sutnje za pale branitelje, kao da je rijec o terminu kod frizera? To sve govori o vama i o tome koliko cijenite i one koji su vas birali i one kojih vise nema da bi mi mogli zivjeti u slobodi. Fuj.

VL
DU
Deleted user
08:34 09.10.2017.

I tako došle ovce u kokošinjac.

VL
AV
avim
11:22 09.10.2017.

Placa zastupnika se nesmje dirati ,150 kn se odbija od tzv.pausala za koji zastupnici neznaju objasniti sto je i zasto se isplacuje pausal koji iznosi mjesecno 1500 kn

VL
MO
mobitel20
18:17 08.10.2017.

Koji su samo naivci-glamci ovakvi aparatcici poput Jandrokovica ! Pa o njima sve govori kada nisu svjesni da ce im SDP i ekstremna ljevica uvaliti svoje trolove ! To pokazuje kako se odnose prema svakom obliku propagandnog rata...Pa i jugonacionalistickoj operqciji difamacije svega hrvataskog i sirenja defetizma iako smo duplo bolji od nazadnih ostataka njihove Juge i sasvim uz bok drzavama istocne Europe,clanica EU, koje nisu imale agresiju i razaranja.

VL
BU
Budak
16:13 08.10.2017.

Jesi. Vrijeme je iskorišteno za pljačku reliquiae reliquiarum AGROKORA i za uništavanje dokaza o kriminalu, tj. sprege politike i Todorića. A za dug će mo mi odgovarati dok se ti spremaš za unosnu funkciju u Bruxellesu.

VL
DU
Deleted user
18:37 08.10.2017.

Evo zasto je najisplativije biti politicar u Hrvata: Jandrokoviću nije preostalo drugo nego da uzvrati kako "ne postoji način da nekog natjera da radi, ako on to ne želi".

VL
Avatar dobry
dobry
18:23 08.10.2017.

Kaj!?? M. Pupovac nije se oglasio povodom obljetnice. Pa dobro, poslao je svoga izaslanika Plenkovića...

VL
GO
goronja
18:20 08.10.2017.

dabogda se ovaj dan nikada nije desio na naivnosti i krvi naroda Jugoslavije, najviše Hrvatskog. Krstičeviću, Hrvatska je oduvijek bila tu u bilo kojem obliku, nismo je mi a ni vi stvarali, već branili od velikosrpske agresije, zato ne kenjajte gluposti.

VL
PO
pointmaker
16:19 08.10.2017.

kradeze se neće iz ovoga čist izvuči.

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
16:17 08.10.2017.

Kradezevac misli namagarciti Ruse, jos se koprca i izigrava aroganciju anemicni gubitnik na svim frontovima i na svim arbitrazama na medjunarodnim sudovima? Cuj kada je banka davala kredite privatnoj kompaniji, nije pitala nistanas, ni njega ni drzavu? Inace su nas ostale banke pitale za misljenje kada su opljackale nase gradjane u organiziranom kriminalu, kada su podijelile kriminalne kredite nasim gradjanima pod blagoslovom drzave? Naravno da kradezevac zna da je to sve ilegalno i kriminalno cime se on i njegova organizacija bave, ali se nada nekome cudu da ce se desiti, nekoj frci na tim prostorima, pa ce oni to sve izmuljati u govnima i zataskati da se zaboravi. Jadnicek, nije se jos rodio tko je namagarcio Ruse, a ti sto vise cekas, to ce samarcina vise boljeti kada ti sve dodje na naplatu.

VL
ZA
zarac
15:58 08.10.2017.

Pa da, niti komunisti nisu nacionalizirali, već samo postavljali "izvanredne uprave u ograničenom vremenskom razdoblju"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.