Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Letjele šake

Na cesti se potukli vozač ZET-a i osobnog automobila, žena dobila šamar

Gradonačelnik u Podbrežju pustio u promet novu ZET autobusnu liniju
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
04.10.2018.
u 17:21

Iz PU zagrebačke poručili su kako su dobili dojavi o remećenju javnog reda i mira, ali kako se radi samo o verbalnom sukobu.

Vozač zetovog autobusa na liniji 203 normalno je vozio, a vozač automobila izletio mu je u traku.

"Bus je naglo zakočio. Vozač je pustio ljude da izađu, krenuo prema automobilu i počeo se derati na gospodina", prenosi 24sata riječi svjedokinje koja je vidjela kako su "letjele šake" danas ujutro na zagrebačkim Sveticama.

Dodala je kako je ZET-ovac vozaču vikao: "Što to radite, jeste li vi normalni? Ja imam pun bus ljudi!", a vozač automobila je na to počeo tuči vozača autobusa, tvrdi svjedokinja koja dodaje da se vozaču automobila pridružila i suvozačica.

"Nasrnuli su na vozača autobusa na što je on poludio i ženi opalio šamar", zaključila je svjedokinja za 24sata

Iz PU zagrebačke poručili su kako su dobili dojavi o remećenju javnog reda i mira, ali kako se radi samo o verbalnom sukobu. 

Ključne riječi

Komentara 43

AL
alphazulu99
18:45 04.10.2018.

Po istanbulskoj konvenciji vozac autobusa je kriv jer se u automobilu nalazila zena.

IG
Igi125
18:39 04.10.2018.

Vozaci osobnih vozila bi trebali proci tecajeve vožnje u teretnim vozilima i autobusima kako bi i sami osjetili što znaci kad neodgovorni vozaci izlete ispred takvih vozila, rade ubacivanja ispred njih sa par centimetara razmaka itd. Sreca pa nitko odd putnika nije nastradao prilikom kocenja.

PR
prajdali100
18:25 04.10.2018.

Samo šamar !!!!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije