Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilje

Na cesti rukama i nogama tukao svoju 18-godišnju djevojku

nasilje
21.11.2010.
u 16:47

Nakon što ju je išamarao, djevojka je pala ne pod gdje ju je još dva puta udario zatvorenom šakom u glavu.

Slovenski državljanin (27) priveden je na policiju jer je u noći na nedjelju na ulici počeo vrijeđati svoju 18-godišnju djevojku iz okolice Zaboka, nakon čega ju je tri puta pljusnuo, te je ona od siline udaraca pala na tlo.

Međutim, nije se zaustavio na tome, već ju je, kada je ležala na podu još dva puta udario zatvorenom šakom u glavu. Ubrzo je došla i policija, koja ga je uhitila, te zadržala u pritvoru do odvođenja na Prekršajni sud u Zaboku. Djevojka je u napadu lakše ozlijeđena te je nakon pružene pomoći puštena kući.

Ključne riječi

Komentara 21

X2
xychhr-200
23:00 21.11.2010.

Slažem se i znam iz iskustva da žene ponekad (neke i vrlo često) muškarce doslovce \"tjeraju na palmu\"... ali ni u kojem slučaju ne zaslužuju ovakav tretman. Ovaj tip je teška kukavica i nesposobnjaković. Točka...!!!

Avatar inkvizitor
inkvizitor
17:54 22.11.2010.

Balkane moj...

SI
sinaj
20:30 21.11.2010.

Kako to da nam nema EUJaneza da nam iskomentira ovo balkansko ponašanje Zlovenaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije