Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VANDALSKI ČIN
Povratak na članak

MVEP osudilo devastaciju križeva u BiH postavljenih u čast poginulih hrvatskih branitelja

Ovakvi incidenti i napadi na spomen-obilježja iz Domovinskog rata raspiruju mržnju, netrpeljivost i isključivost i ne smiju se ignorirati, priopćilo je Ministarstvo

Komentari 4

OB
obican
20:47 28.07.2020.

To ti ide u krug. Dok su kod nas rusili spomenike iz nob sutili ste ko pi..... Nisam nigdje procitao da ste digli na zadnje noge kad je idiot srusio bistu Rade Koncara. Zao mi nasih decki kojima dizemo spomenike, a netko ih rusi. Mozda je taj "netko" prepisivao od nas?

VL
MA
marsovac
22:11 28.07.2020.

ti mali zeleni nisu sigurna sa marsa.

VL
PE
penelopea26
20:51 28.07.2020.

Ovi su potpisali Marakes i vode politiku Angele Merkel slamizacije Europe, i onda kada im islamisti pregaze zemlju, kulturu i tradiciju vlastitoga i naroda, onda se kaofol iscudjavaju sto se desava. A sami ih zvali i zajedno sa nazi/fasistima iza iz Brisela i Berlina, i njihovim prijateljima islamistima napadju i pljackaju tudje suverene drzave narode u Europi. Pa kradezevke gore u Briselu su se obrusile na Orbana sto vodi politiku zatvorenih vrata, i prijete mu sankcijama ako ne pusti islamiste sa Bliskoga istoka da mu pregaze zemlju tako kao i Njemacku, Italiju i citavu Europu. Nasi gradjani nista ne smiju vjerovati zlocinackoj, oni vam vode rat sa nacistima i islamistima i protiv Hrvatske i protiv nasih gradjana u Bosni i Hercegovini, kao i protiv citave Europe, i citavoga suverenog i slobodnoga svijeta. To su vam domaci izdajnici Hrvatske drzave i naroda, i niti jednu jedinu rijec im ne smijete vjerovati. Oni vam sve lazu, oni su bolesne psihopate, i to morate shvatiti ozbiljno i najozbiljnije i cuvati svoju zemlju i narod od njih.

VL
Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
20:42 28.07.2020.

Tko to radi?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.