Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bezakonje u Egiptu

Muškarca optuženog za silovanje pretukli na smrt i vukli ulicama

neredi u egiptu (1)
Reuters/PIXSELL
10.06.2013.
u 08:45

Nakon svrgavanje predsjednika Mubaraka bezakonje u Egiptu raste. Linčovanja su postaju sve učestalija

Muškarca optuženog za silovanje 16-godišnje tinejdžerice u egipatskom selu Quesna bijesni stanovnici na smrt su pretukli, piše News.com

Muškarac je djevojku poslije silovanja i ubio, a stanovnici su, preuzimajući pravdu u svoju ruke, silovatelja na smrt pretukli, te ga vukli ulicama.

U Egiptu, koji se suočava sa sigurnosnim problemima od svrgavanja bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, bezakonje je u porastu i ovakvi slučajevi u posljednje vrijeme postali su sve češći.

U svibnju je gnjevna gomila u selu Qattawiya u pokrajini Sharqiya linčovala tinejdžera, sina čelnika Muslimanskog bratstva koji je ubio muškarca zbog kritičkih opaski na taj islamski pokret na Facebooku.

U ožujku su seljani u pokrajini Sharqiya pretukli muškarca i potom ga linčovali optužujući ga za krađu auta, samo nekoliko dana nakon što su stanovnici grada Samanod objesili dva muškarca optužena za otmicu djevojke.

>>Osumnjičenika za silovanje živog zakopali pored žrtve

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije