Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAD STARCI PROLUPAJU

Muškarac (80) optužen da je kosirom pokušao ubiti 74-godišnjaka

Dusko Jaramaz/PIXSELL
11.12.2020.
u 09:56

Tužiteljstvo navodi da je 80-godišnjak bio pod utjecajem alkohola

Ima 80 godina, a "zaradio" je optužnicu za pokušaj ubojstva, koju je protiv njega podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku. Tereti ga se da 15. travnja u 10.30 u Uzdolju  prvo posvađao sa 74-godišnjakom, nakon čega je krenuo prema njemu držeći u ruci kosir sa zakrivljenim vrhom.

- Ubit ću te! - povikao je 80-godišnjak 74-godišnjaku.

Potom ga je drvenim dijelom kosira udario po ramenu, zbog čega je 74-godišnjak pao na koljena. Kada se podigao, 80-godišnjak je opet došao do njega te je uperio kosir u njega, ponovo mu vičući da će ga ubiti. A zatim je kosirom, kojeg je držao s obje ruke, zamahnuo prema 74-godišnjaku. Ovaj se uspio izmaknuti, no kosir ga je zarezao po lijevom uhu te je bio lakše ozlijeđen.

Tužiteljstvo navodi da je 80-godišnjak bio pod utjecajem alkohola te traži da mu se produlje mjere opreza kojima mu je zabranjeno da prilazi 74-godišnjaku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije