Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG POTRESA

MUP ukinuo propusnice, policija ukida punktove među županijama

Policija na punktovima diljem Hrvatske provjerava propusnice
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/9
29.12.2020.
u 15:26

Petrinju je danas ponovno pogodio snažan potres jačine 6,3 stupnja po Richteru nakon čega je uslijedilo nekoliko slabijih

Nakon što su prvo objavili kako su zbog potresa ukinute propusnice za Sisačko-moslavačku županiju, MUP sada javlja da je sustav propusnica suspendiran i da policija ukida punktove među županijama.

- Sustav #epropusnice je suspendiran. Pridržavajte se epidemioloških mjera, smanjite brzinu kretanja vozila i ne žurite. #sigurno do vaših odredišta! - poručili su iz MUP-a.

Hrvatske autoceste su omogućile besplatnu cestarinu na autocesti Zagreb-Sisak. Ova odluka vrijedi od danas od 15 sati do sutra do 22 sata.

Policija na punktovima diljem Hrvatske provjerava propusnice
1/64

Petrinju je danas ponovno pogodio snažan potres jačine 6,3 stupnja po Richteru nakon čega je uslijedilo nekoliko slabijih. Velike su štete u gradu, a, nažalost, zabilježen je i smrtni slučaj.

Više pročitajte OVDJE.


Ključne riječi

Komentara 10

Avatar renac
renac
15:29 29.12.2020.

Ukidajte ovu laz jednom za svagda,vidite sto li proizvodite,zato pustite ljude na miru.

TO
tomislav10
15:13 29.12.2020.

Ukinute su propusnice u cijeloj Hrvatskoj

K1
Kone_1
16:30 29.12.2020.

Ukidajte vise sve mjere!!!! Ovi potresi pokazuju najbolje koliko se ljudi boje prehlade. Cim se desi nesto opasnije svi odma zaborave mjere, distancu i brnjice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije