Naslovnica Vijesti Crna kronika

Mravak se nagodio s USKOK-om, priznao da je pribavio mito za HDZ

Mravak je priznao da je 2007. po nalogu tadašnjega glavnog rizničara HDZ-a Mladena Barišića za HDZ pribavio 600.000 kuna u zamjenu za zatvorsku kaznu od jedne godine i šest mjeseci.
29. studenoga 2011. u 10:35 156 komentara 1 prikaza
ivan mravak (1)
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL

Ivan Mravak, nekadašnji direktor Hrvatske elektroprivrede, sklopio je jučer ujutro nagodbu s USKOK-om. Kako doznaje Vjesnik, Mravak je priznao da je 2007. po nalogu tadašnjega glavnog rizničara HDZ-a Mladena Barišića za HDZ pribavio 600.000 kuna u zamjenu za zatvorsku kaznu od jedne godine i šest mjeseci.

>>I 600.000 kuna mita za HEP slilo se u HDZ-ov crni fond

Riječ je o predmetu koji je vezan za slučaj Fimi Media pa bi Mravak, prema pisanju Vjesnika, mogao biti prvi svjedok tužiteljstva u slučaju izvlačenja državnog novca preko tvrtke Nevenke Jurak.

Članak u cijelosti pročitajte ovdje.

Elipso

  • zvjezdoznanac:

    29.11.2011. u 14:05h black_crow je napisao/la: Zvjezdoznancu augustu sretan rodjendan njegove pokojne države. ++++++++++++++++++++ hvala

  • elfenomeno77:

    stvorena je atmosfera za rijesavanje goruceg problema zvanog korupcija,pohvalno je da nema svetih krava i da su svi jednaki pred zakonom

  • .zeitgeist.:

    zvjezdoznanac Da, kao što Bosanci nisu Hercegovci, tako ni Hercegovci nisu Hrvati. I Bosanci nisu hercegovci, ali su hercegovci Bosanci.