Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedini u EU
Povratak na članak

MOST: Teleoperateri baznim stanicama bez dozvole ne poštuju RH, a Vlada to podržava

Teleoperateri u drugim zemljama itekako moraju ispuniti stroge zakonske preduvjete. Tražimo da i mi imamo isti tretman, a ne da u Hrvatskoj moćne kompanije rade što god hoće - rekao je Bulj

Komentari 7

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
18:42 10.07.2018.

Bulj niti ima pojma niti zna o cemu govori. Populist se bori protiv tele odasiljaca pola zivota, nema drugog posla prima 100% braniteljsku Invalidninu a priznato mu 30% invalidnosti - clanak o tome je i ovdje na V. Listu, nije pobio optuzbu. Naslov u google - Miro Bulj ne bi smio prozivati druge jer i sam ima mrlje. Neka objasni kako mu je rasla braniteljska invalidnost... Nedavno je u saboru doznao da tele odasiljaci na brdima imaju veci domet, kritizirao da su u BiH jaci nego u Hrvatskoj, izazvao smijeh:)))

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
16:54 10.07.2018.

nisam dugo pratio politiku!!!! Pa dalu su ovi još uvijek na pametovanju!!!! Šta neidu raditi????

VL
Avatar Peterančan
Peterančan
17:16 10.07.2018.

Na cijelom svijetu mostovi spajaju i nekud vode. Ovo je jedini most koji vodi nikamo.

VL
ME
Mek
17:56 10.07.2018.

Oni koji su ih odabrali su ih uspješno maknuli da njima ne smetaju i ne štete, ali su kasno shvatili da su ih poslali tamo gdje im još veće zlo nanose. Sve njihovo istjerivanje pravde i pravednosti bi bilo jako dobro da su time opteretili DORH a ne trošili vrijeme, novac i rejting Sabora od kojega su sa oporbenjacima napravili cirkus nedostojan veličine institucije hrama hrvatske državnosti.

VL
BR
branka1958
14:08 10.07.2018.

Pitajte one koji su im to dozvolili

VL
Avatar kakomijetakomije
kakomijetakomije
21:00 10.07.2018.

komentatori neznaju da te bazne stanice mogu biti štetne za zdravlje.

VL
GR
grebza
15:32 10.07.2018.

U drugim zemljama se posluje po utvrđenim i jasnim pravilima. Mi smo još miljama daleko od takvih, današnjih i civiliziranih uređenih državnih sustava.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.