Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TELEFONSKA SJEDNICA

Most odlučuje o nastavku pregovora s HDZ-om: Izjava do daljnjega neće biti!

most
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/9
06.10.2016.
u 11:41

Šef HDZ-a Andrej Plenković danas je ispred sjedišta HDZ-a kazao kako je prioritet stvaranje Vlade u partnerstvu s Mostom i uz potporu nacionalnih manjina, a dodao je i kako će imati više nego dovoljan broj potpisa.

Iz Mosta su obavijestili kako će Nacionalno vijeće Mosta nezavisnih lista održati telefonsku sjednicu o temi daljnjeg tijeka pregovora s HDZ-om i eventualnog sastavljanja nove Vlade Republike Hrvatske

– Izjava za medije do daljnjega neće biti. O svakoj promjeni bit ćete pravovremeno obaviješteni – stoji u priopćenju Mosta.

Prema informacijama Večernjeg lista, HDZ je Mostu ponudio model prema kojem bi šef Sabora dvije godine bio iz kvote HDZ-a, a druge dvije iz kvote Mosta. Prve dvije godine, prema neslužbenim informacijama, pozicija šefa parlamenta pripadala bi Mostu.

Šef HDZ-a Andrej Plenković danas je ispred sjedišta HDZ-a kazao kako je prioritet stvaranje Vlade u partnerstvu s Mostom i uz potporu nacionalnih manjina, a dodao je i kako će imati više i nego dovoljan broj potpisa.

>> HDZ nudi Mostu model '2+2', Most praktički pristao na to rješenje: Prvi predsjednik Sabora bio bi iz Mosta, druge dvije godine iz HDZ-a

>> Plenković: Prioritet je stvaranje Vlade s Mostom. Brkić: Postoji i alternativa...

Komentara 15

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
11:54 06.10.2016.

Ovaj most je neka shizofrena stranka, dosadniji su i naporniji od trakavice.

OK
okus
11:55 06.10.2016.

Most odlucuje o berbi mandarina....

DR
drugPlenky
11:52 06.10.2016.

Svakog MOSTa nama je dosta, ako su pobrali mandarine eto ih u Zagreb u ministarstva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije