Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNE ŽIVOTINJE

Morski psi u Pakoštanama? 'To su izmislili ovi u susjednom mjestu'

morski pas
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
13.07.2013.
u 17:57

Valjda bi netko javio da je to istina. Vi ste nam prvi glas i to jednostavno nije točno, rekla nam je jedna Pakoštanka

U pakoštanskom kanalu navodno su tijekom subote prijepodne viđena dva morska psa, a jedan je, i to dug oko tri metra, navodno ubijen. Ovu informaciju objavio je zadarski portal ZNet koji navodi da je morskog psa ubio u samoobrani djelatnik agencije koja se bavi prijevozom putnika u park prirode Telašćica. Navode i da se od drugog psa dužine 5 metara jedva uspio obraniti, te postavljaju pitanje je li sve zataškano zbog navodnog krivolova.

U zadarskoj policiji su nam rekli kako o morskim psima kod Pakoštana nemaju informacije, osim od novinara koji su se nakon napisa portala za to zainteresirali. Ni u Pakoštanima nismo uspjeli dobiti informaciju odnosno očevica dva morska psa u blizini njihove obale. Razgovarali smo i s načelnikom općine Milivojem Kurtelom.

- Uvjeren sam da bi da je to istina morski pas već bio na rivi. S obzirom da se takvo što nije dogodilo i da mi nitko drugi nije to rekao, ne vjerujem da je to istina - rekao nam je Milivoj Kurtela.

Redom svi Pakoštanci s kojima smo razgovarali totalno su se začudili kad smo ih upitali jesu li čuli da su dva morska psa viđena u blizini njihove obale.

- Valjda bi netko javio da je to istina. Vi ste nam prvi glas i to jednostavno nije točno - rekla nam je jedna Pakoštanka.

- To su garant izmislili ovi iz turističke zajednice susjednog mjesta kako bi naši gosti došli njima. Ali malo su se prešli - rekao nam je jedan Pakoštanac na upit o morskom psu.

>> "Doplivao je na metar od nas, svašta mi je prošlo kroz glavu!"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije