Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRAMOTAN PRIZOR

More izbacilo smeće kod Dubrovnika

Smeće
Foto: dalmacijadanas.hr
1/3
16.11.2019.
u 11:39

Slika koja dolazi iz Dubrovnika pokazuje dugogodišnji nemar prema Jadranskom moru

Jučerašnja oluja i snažan jugo pokazao je kako otpad koji se baca u more ne nestaje kad se baci u more. 

Slika koja dolazi iz Dubrovnika pokazuje dugogodišnji nemar prema Jadranskom moru. Naime, na slici je vidljivo kako je turistima inače omiljeno mjesto prekriveno smećem. 

Kako navodi Dalmacija Danas, riječ jeo smeću iz Albanije koji nekontrolirano završava u rijekama koje abnormalne količine plastične i druge ambalaže onda dopremaju do mora, a snaga morskih struja dovodi smeće do Hrvatske. 

 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
14:47 16.11.2019.

Sama riječ jugo govori da vjetar dolazi s juga a na jugu su Crna Gora i Albanija.Te zemlje ne smiju ući u EU dok ne rijese ovaj problem.

CR
creedence1954
16:43 16.11.2019.

Koja neodgovornost. To je kriminal i traje godinama. Treba tuziti Albaniju i Crnu goru na svim razinama, traziti globu i odstetu. Jedino, moze li to jalova hrvatska politika?

Avatar kenshi
kenshi
17:13 16.11.2019.

Nakon još jedne "uspješne" turističke sezone, more povraća!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije