Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELE UJEDINJENJE S RUMUNJSKOM
Povratak na članak

Moldavija želi preko reda ući u Europsku uniju

Ogromna većina stanovnika Moldavije etnički su Rumunji koji govore rumunjskim jezikom

Komentari 31

Avatar heyhay
heyhay
08:44 17.04.2018.

svi bježe od siromašnog rusa

VL
DR
Draš
09:23 17.04.2018.

Jesu li ti jadnici čuli da nema promjena granica jer je to največe zlo i kontra svih suvremenih međunarodnih normi?Zbog promjena granica i Rusija sa Krimom je pod sankcijama i osudom EU,kako oni misle to izbječi u današnjem svijetu punog principa i istih kriterija?

VL
KA
KaraMarko
10:25 17.04.2018.

Moldavija nije Rusija nego mnogo veca bijeda od toga...drzava koju vodi mafija. Narod sirotinja teska... ali naravno tu je rijesenje idemo u polupanu EU. Kako Norveska nece u EU...nadam se do kraja da nece ni Srbija...

VL
Avatar superhik74
superhik74
17:54 17.04.2018.

Aneksija Moldavije od Rumunjske ? Zar zbog takvih stvari EU ne uvodi sankicije ? Ooopss...pardon malo sam pogrijesio, zaboravi sam na dvostruke standarde.

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
14:00 17.04.2018.

Izgleda da Rumuni ne djele svoje pasose Moldavcima kapom I sakom kao HDZ Bosancima. Da im daju i oni bi se odselili.

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
10:13 17.04.2018.

Kao i Srbi, gdje je jedan Rus to je Rusija!

VL
DU
Deleted user
10:27 17.04.2018.

Vidit će te po komentarima nakon 15h dok se vrate s posla ko je za ujedinjenje Moldavije s Rumunijom

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:38 17.04.2018.

moldavija... zemlja u kojoj premijer naredi vojsci da održi vježbe sa nato postrojbom, a da to predsjednik, zapovjednik vojske, ne odobri. zemlja u kojoj pola stanovništva želi jače veze sa rusima, druga polovica sa eu. zemlja iz koje dolazi najviše prostitutki u europu. zemlja u kojoj su uvjeti za voćarstvo najbolji na svijetu, vinogradi također. zemlja koja ima siromašne stanovnike, a bogata je. zemlja koja će postati kolonija poljaka. to je moldavija. zemlja koju guraju u saveze radi kojih će izgubiti jedino tržište, rusko. a drugog nema. jer što vi kupujete moldavsko? ni vino, ni grožđe, ni jabuke, breskve... a drugo nemaju. osim prekrasnih dvoraca.

VL
ST
stefj
08:52 17.04.2018.

Ako Moldavija pokuša ući u EU ili se više povezati s EU dogodit će joj se isto što i Ukrajini. Neće to Putin dozvoliti...Putin je Rusiju vratio na svjetsku scenu i sada širi svoj utjecaj. Pogledajte npr. što se dogodilo u Crnoj Gori kada je trebala ući u NATO, to je dobar primjer. Za sada se Crna Gora uspjela izvući, ali su proruske (nekada prosrpske) snage tamo sve jače... Ako su u Crnoj Gori i Srbiji sve jači zahtjevi da se uđe u novi istočni vojni blok, možete zamisliti kakva je situacija u Moldaviji koja je bivša Sovjetska republika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.