Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uklonit će i genitalije

Mladić potrošio 350 tisuća kuna na 110 operacija da bi izgledao kao alien, no tu nije kraj

Vinny Ohh
Foto: Facebook
1/5
02.03.2017.
u 11:46

Vinny je vizažist koji smatra kako nije ni muškarac ni žena pa će zbog toga ukloniti genitalije, ali i bradavice te pupak

Vinny Ohh (22) iz Los Angelesa želi postati bespolni vanzemaljac, a zbog toga je dosad potrošio čak 350 tisuća kuna na 110 estetskih operacija, no još nije zadovoljan svojim izgledom. Mladić planira potrošiti još više od milijun kuna kako bi došao do svog cilja.

Vinny je vizažist koji smatra kako nije ni muškarac ni žena pa će zbog toga ukloniti genitalije, ali i bradavice te pupak.

S operacijama je počeo kada je imao 17 godina i prvo je uredio usne, a nakon toga je nastavio s operacijama obraza, brade i ostatka lica. Nosi i crne kontaktne leće dok kosu boji u neobične boje.

– Želim biti bespolni vanzemaljac, želim da moja vanjština odražava ono što sam iznutra.Ne želim biti muškarac ni žena. Bez spola želim biti od svoje 17. godine i ne želim da ljudi misle da se mijenjam kako bih bio žena. Mogu živjeti bez spolnih organa pa zašto bih onda bio muškarac ili žena – kaže ovaj 22-godišnjak.

Foto: Facebook/ Naš potok

>> Najbizarnije plastične operacije

Komentara 4

DU
Deleted user
15:41 02.03.2017.

Ima ISIL u nečemu i pravo.....

DO
dommar36
14:21 02.03.2017.

I to je zdrav čovjek??

RI
rikavac
22:25 02.03.2017.

Nije bolest sve sto boluje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije