Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRATKO PREKINUT PRIJENOS

Mladić otkrio: Ja sam iščupao kablove tijekom Vučićevog govora

Aleksandar Vučić najavio dolazak Angele Merkel u Beograd idući tjedan
B. P./PIXSELL
02.12.2021.
u 20:15

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić jučer se obratio javnosti preko televizija, no njegovo obraćanje nakratko je prekinuto

Tijekom jučerašnjeg obraćanja javnosti srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića nakratko je prekinut prijenos, a sada je otkriveno kako je do toga došlo. 

Portal Nova.rs objavio je pismo mladića iz Beograda koji tvrdi kako je on iščupao kablove iz vozila za satelitsko emitiranje te je otkrio zašto se na to odlučio. 

- Gledam na internetu kako svi pišu da 'vrhovni kabadahija' opet ima neku izvanrednu konferenciju na kojoj će opet ispirati mozgove diljem Srbije. Razmišljam o tome kako većina mojih prijatelja više i ne gleda televiziju i ne prati vijesti jer im se doslovce diže kosa na glavi na sam spomen šefa mafije i koliko nam je svima dosta njegovog davljenja i prenemaganja. Shvatim da se zgrada Predsjedništva nalazi na putu i da bih opet mogao izvući kablove reportažnom vozilu Pinka, kao prije pola godina kada sam se našao na pravom mjestu u pravom trenutku. Bio je to dobar trenutak da im se odužim za svu torturu kojom smo svakodnevno izloženi - započeo je svoje pismo mladić. 

- I gle čuda i moje sreće, ovaj put sam naišao na dva kombija. Pored Pinkovog tu je bilo i vozilo okupirane i privatizirane Radio-televizije Srbije. Prvo sam prišao Pinkovom vozilu i izvukao kabl i bacio ga što dalje od vozila, a nakon toga sam otišao i do kombija RTS-a i napravio istu stvar, a pošto sam iz kombija čuo 'Au, jeb** ti', okrenuo se i nastavio svojim putem kao da se ništa nije dogodilo. Legao sam u krevet s velikim osmjehom na licu. Koristim ovu priliku da pozovem sve hrabre ljude koji rade u okupiranim institucijama da se uključe u sabotaže i slobodno okrive neimenovanog čupača kablova. Da bismo promijenili ovaj sistem, moramo ga svi pomalo nagrizati sa svih strana. Što se tiče vlasti, neka im se tresu gaće i neka se plaše iz kog ugla će iskočiti neki neimenovani gospodin ili gospođa. Do pobjede - poručio je anonimni mladić. 

Ključne riječi

Komentara 6

FJ
franz joseph
21:09 02.12.2021.

Bravo decko!

MM
miha-m
21:09 02.12.2021.

svaka čast, skidam kapu.

BA
Barba56
21:11 02.12.2021.

Ruke ti se pozlatile .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije