Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otac: On je ovisnik

Mladić koji je po Zagrebu palio aute sin je ugledne zubarice, policiji je poznat od prije

palio aute
Foto: PU zagrebačka
1/10
13.02.2020.
u 23:39

Mladićev otac je kazao kako mu je sin ovisnik o drogi te da je nedavno na Općinskom sudu u Zagrebu osuđen na rad za opće dobro zbog provala u aute

Mladić (27) kojeg je policija uhitila pod sumnjom da je palio vozila u Zagrebu sin je ugledne zagrebačke stomatologinje koji od ranije ima problema sa zakonom.

Zagrebačka policija objavila je, naime, da je tijekom 2018. zapalio 11 vozila, a isto toliko je zapalio i u 2019.

– Policija je već u srijedu ujutro bila pred njegovom kućom. On im je odbijao otvoriti vrata pa su čekali njegovu mamu da se vrati s posla i otvori im. Uhitili su ga i odveli. Nažalost, on je crna ovca u obitelji. Osim problema sa psihom, ozbiljno petlja i s drogom. U kući je ostao samo s mamom, a otac i brat su pobjegli svojim putevima jer im je bilo neizdrživo - ispričao je za Jutarnji list susjed uhićenog mladića.

Mladićev otac je pak kazao kako mu je sin ovisnik o drogi te da je nedavno na Općinskom sudu u Zagrebu osuđen na rad za opće dobro zbog provala u aute.

palio aute
1/10

Liječio se u bolnici, pokušavali smo ga poslati u komunu, ali za to ne želi ni čuti – rekao je otac 27-godišnjaka.

Dan nakon serijskih požara, 15. studenoga 2019. majku je vrijeđao pogrdnim riječima i lupao po prozoru njezinog stana u prizemlju kuće zbog čega je bio uhićen te je dobio kaznu od 3300 kuna.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Domovine_sin
Domovine_sin
00:19 14.02.2020.

I sad ga pustite neka i dalje radi za opće dobro. U ovoj državi najteže je biti normalan. Sustav ne štiti normalne od luđaka i kriminalaca.

ZA
Zagy154
05:47 14.02.2020.

Čekali mamu da dojde s posla i otvori vrata jer dete kreten od 27g neće otvorit policiji.Pa kaj je ovo neka sprdačina? Razvali vrata i idemo dalje

ER
Erick
04:04 14.02.2020.

Hrvatska je puna "uglednih" a drzava posluje kao banana drzava. Zanima me kako se postaje ugledan, postenim radom, dragovoljnim doprinosom zajednici ili moras imati papir da si bio na fakiltetu? Za mene su ugledni oni koji su posteni I dajuu svoj doprinos zajednici bez obzira koji posao rade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije