Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šok u Osijeku

Mladić (24) nožem ubo dječaka (15) jer je glasno pričao u kinu

nož
Duško Jaramaz/PIXSELL
27.08.2018.
u 10:18

Zadao mu je ubodnu ranu u desnu natkoljenicu. Hitna pomoć prevezla je ozlijeđenoga u bolnicu u Osijeku, gdje su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede – kažu nam u PU osječko-baranjskoj

Dječak od 15 godina nožem je uboden u nogu u kinu CineStar u osječkom trgovačkom centru Portanova, a ozlijedio ga je 24-godišnjak kojemu je smetala – buka. Nemili događaj zbio se u subotu oko 21.35 sati, potvrdila nam je PU osječko-baranjska. Napadač je otprije poznat policiji, a u svom mladom životu ozlijedio je već tri osobe, ako računamo i ovu posljednju.

Projekcija filma baš se bližila kraju kada se odigrala krvava drama.

– Posvađali se jer je dječak pričao glasno i taj stariji izvadio je nož i ubo ga u bedro – pričaju nam očevici.

Kako doznajemo, 15-godišnjak bio je u društvu svojih nekoliko prijatelja, vršnjaka, a 24-godišnjak ih je nekoliko puta "opominjao" da se stišaju. Na koncu je puknuo, izvukao mali preklopni nožić i nasrnuo na dječaka.

– Zadao mu je ubodnu ranu u desnu natkoljenicu. Hitna pomoć prevezla je ozlijeđenoga u bolnicu u Osijeku, gdje su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede – kažu nam u PU osječko-baranjskoj. Dječak je, dodaju, otpušten iz bolnice.

Dječakovo društvo razbježalo se u strahu kada je vidjelo da im je prijatelj ozlijeđen. Policiju nije čekao niti napadač. Pružao je otpor pa su, kako bi spriječili bijeg, policajci upotrijebili sredstva prisile.

Napadaču slijedi kaznena prijava za pokušaj nanošenja teške tjelesne ozljede. Doznajemo da su mu u dosjeu već dva slična kaznena djela tjelesnog ozljeđivanja. Ozlijeđeni dječak nije poznat policiji. Obojica su, inače, Osječani.

Ključne riječi

Komentara 53

ZV
Zvjerko
10:46 27.08.2018.

Niti u kojem slučaju ne opravdavam ovog koji ga je ubo, ali mladi su danas općenito bahati i nije ih briga za nikoga osim za sebe. Na žalost, to je odraz današnjeg hrvatskog društva u kojem je važnije koliko novca imaš, a ne kako se ponašaš i kakva si osoba. Gdje su bili redari kina? Zašto klinca nisu izbacili? Zašto nisu pozvali policiju? Na žalost, ovakvih slučajeva će biti sve više jer mladi znaju za svoja prava, ali ne žele niti čuti za neku odgovornost.

NA
narcis660
10:27 27.08.2018.

Strašno za nepovjerovati da se među mladima sve riješava nasiljem;tučom i ubijanjem.Čak se više nebira ni mjesto ni vrijeme pa gdje ovo vodi???

TR
tramontana
11:20 27.08.2018.

Ma ča će mu nož u kinu ? Kriv je samo za to. Pravi čovik sigurno neće nositi nož. Sićan se bilo nas je trideset u hotelu. Bila je zima. Od nas trideset niko ni ima nož za isići pogaču. U to je prolazija niki pitur iz Bosne i pita ga jedan , "jarane je li imaš nož". Iman kaže, i kad ga je izvadija to nije bija britulin, nego prava nožina. A zašto ga nosi? Meni nesvatljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije