Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUPOVALA U VJENČANICI

Mladenka iz Konzuma otkrila što je tamo radila i poručila: Nemojte Capaku slati bijesna pisma

24sata
04.05.2021.
u 16:42

- Razmišljali smo da je lakše da se mi jednostavno zaletimo kupiti te nareske nego da maltretiramo goste- kaže 26-godišnja Doroteja

Nakon što je prošli tjedan snimljena kako u Konzumu na Radničkoj cesti u Zagrebu obavlja kupnju u vjenačnici, mladenka Doroteja Š. postala je hit na društvenim mrežama. Prekasno su, kaže, naručili plate s narescima i nisu im stigle doći na vrijeme, a s obzirom na to da su ona i suprug Antonio (29) imali nakon fotografiranja sat vremena slobodno, odlučili su sami obaviti kupnju.

- Imali smo 'lufta' s vremenom, fotografiranje je ranije završilo. Razmišljali smo da je lakše da se mi jednostavno zaletimo kupiti te nareske nego da maltretiramo goste - ispričala je Doroteja za 24sata, dodajući da više nisu imali živaca čekati povoljniju epidemiološku situaciju.

- Već su nam jednom odgodili vjenčanje i kad smo se odlučili za ovaj datum bilo je: sad ili nikad - smije se Doroteja.

Otkrili su i da je na vjenčanju bilo 22 ljudi, poštovali su sve epidemiološke mjere, držali su socijalnu distancu i redovito koristili dezinficijense. U crkvi su imali zaštitne maske koje su uskladili sa vjenčanicom i odijelom, a nakon što su izrekli sudbonosno 'da' mladenci se nisu smjeli poljubiti. Sve te mjere nisu ih spriječile da im to bude najbolji dan u životu.

- Ne žalim što sam imala vjenčanje u pandemiji, dapače, bilo je prekrasno iskustvo jer su došli samo nama najbliži ljudi koji su i najjači partijaneri. Zabavljali smo se do ranih jutarnjih sati, razišli smo se tek nakon 7. Preporučujem svim budućim mladenkama da ne šalju bijesna pisma Capaku radi epidemioloških mjera jer je unatoč tome moguće imati vjenčanje iz snova - poručila je Dorotea.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Zoran Kociper
Zoran Kociper
18:05 04.05.2021.

Čestitam na sklapanju braka i izražavam divljenje zbog skromnosti i "normalnosti".Naime, oduševila me jednostavnost mladog para; otići kupiti hladne nareske u Konzum uj svećanoj odječi,kao da se ništa ne događa dokaz je da ovaj mladi par živi čvrsto sa nogama na zemlji 1 Netka druga mlada bi poludjela ,sjela i plakala da joj je najvažniji dan uništen, no ova divna mlada žena naprosto je otišla u trgovinu kupiti što je bilo potrebno i ispraviti pogrešku catering službe! Bravo,skromni ste, svjesni života i svjesni da forme ne znače ništa . čestitam i neka vas Gospod blagoslovi !

02
02213
23:38 04.05.2021.

Konačno netko razuman u ovoj Nedođiji!!

SJ
staroveski.jasna
11:06 05.05.2021.

Super, bravo za mladence, i sretno vam bilo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije