Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poklon od neznanaca

Mladencima stigla tajanstvena pošiljka: Naježila sam se kada sam vidjela što je u paketu

Mary Hall
Foto: Facebook
1/5
12.01.2018.
u 18:06

Mary Hall i njezin zaručnik Chuck Neese na kućnu adresu dobili su paket s porukom 'Otvorite prije dana vjenčanja'

Mary Hall i njezin zaručnik Chuck Neese iz američke savezne države Wisconsin 20. siječnja će se vjenčati, a pokloni su im već počeli stizati na kućnu adresu. No, jedna pošiljka posebno ih je iznenadila.

Na adresu im je stigao paket s porukom 'Molim vas otvorite prije dana vjenčanja', a pošiljatelj je bio potpuno nepoznat.

– Dok mi je Chuck čitao pismo cijela sam se naježila – objavila je na Facebooku buduća mladenka.

Naime, u paketu su se nalazile pažljivo zamotane čaše za šampanjac s ugraviranim imenima 'Mary & Chuck' uz poruku 'Dopusti mi da plešem s tobom zauvijek'.

Uz čaše se nalazilo i pismo koje je potpisalo sedam članova obitelji Felker te je paru objasnilo zašto su im poslali ovaj poklon te kako su uopće došli do njih.

Riječ je o čašama koje su pripadale bračnom paru Chucku i Mary Felker također iz Wisconsin koji su u braku bili 62 godine, no sada su preminuli. Djeca bračnog para odlučila su potražiti na internetu postoji li netko tko će se vjenčati, a zove se isto kao njihovi roditelji.

Preko Googlea su pronašli Mary Hall i Chucka Neesea i njihovu najavu vjenčanja. Uz malo truda, otkrili su njihovu adresu i poslali im ove čaše.

– Srdačno se nadamo da ćete prihvatiti ove čaše za šampanjac koje su jednom pripadali našim pokojnim roditeljima, Chucku i Mary Felker iz La Crossea u Wisconsinu. Oni su bili voljeni roditelji sedmero djece. Naša obitelj blagoslovljena je što je njih imala za roditelje. Bili su 62 godine u jako sretnom braku. Chuck (Charles) i Mary Felker bili su stupovi našeg društva i bili su jako, jako voljeni. Najviše su voljeli plesati zajedno – stoji u pismo koje je poslalo sedmero djece pokojnog para.

Mary je poklon s oduševljenjem primila te poručila kako ne može dočekati dan vjenčanja kako bi se fotografirala s čašama koje su dobili te fotografiju poslala djeci para kojemu su one pripadale.

Osim toga, Mary i Chuck kažu kako žele nastaviti tradiciju te će u budućnosti potražiti par koji se zove kao oni i poslati im čaše kao što su ih i oni dobili.

Komentara 4

Avatar Cleopatra_Dulac2798
Cleopatra_Dulac2798
08:20 13.01.2018.

Odustajem od devet do pet radova, a sada stvaram 140 dolara po satu. …Kako? Ja sam freelancing online iz mog doma! Moje sttari posao bio je loš za mene, pa sam bio prisiljen pokušati nešto novo ... Dvije su godine prošle i kažem da je to bila mudra odluka koju sam ikad napravio! Evo što radim ... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w­.­B­­u­­­z­­­z­­­C­a­s­­h­3­.­C­o­m

VJ
Vl jedi govna
21:46 12.01.2018.

Te čaše su ukradene Čaku Norisu i njegovoj prvoj ženi Mary još prije Isusovog rođenja (kod nas poznata pod umjetničkim imenom djevica Marija jer joj je Čak napravio dijete, a da je ostala djevica)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije