Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZAHVALIO BIH SE PUPOVCU'

Miro Kovač najavio kandidaturu za šefa HDZ-a: Pobijedit ću

Miro Kovač
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
11.09.2019.
u 19:34

- Kad budu izbori, bit će kandidata. Neka ih bude što više, to je dobro za demokraciju u HDZ-u. Gospodin Plenković neki je dan govorio da će biti kandidat i da će pobijediti. Ja sad kažem da ću ja biti kandidat i ja ću pobijediti - poručio je Kovač.

Unutarstranački izbori u HDZ-u su iduće godine, a jedan od kandidata bit će i Miro Kovač. Svoju kandidaturu za šefa HDZ-a, bivši HDZ-ov ministar vanjskih poslova najavio je u RTL-u Danas.

"Kad budu izbori, bit će kandidata. Neka ih bude što više, to je dobro za demokraciju u HDZ-u. Gospodin Plenković neki je dan govorio da će biti kandidat i da će pobijediti. Ja sad kažem da ću ja biti kandidat i ja ću pobijediti", poručio je Kovač.

Pritom je napomenuo da to nema nikakve veze s Miloradom Pupovcem, demantirajući tako teze da se preko Milorada Pupovca želi zapravo srušiti Andrej Plenković.

Podsjetimo, Kovač je prije nekoliko dana rekao da SDSS nema što raditi u vladajućoj koaliciji ako se Pupovac ne ispriča. S obzirom da to danas nije jasno učinio, smatra da bi se ta suradnja između Vlade i SDSS-a trebala prekinuti.

"Iskreno govoreći, sada, pod ovakvim dojmom, da sam predsjednik HDZ-a, Pupovcu bih se zahvalio, a stranačkim tijelima predložio da se raskine dogovor s SDSS-om. Ovo je maltretiranje hrvatske javnosti", rekao je Kovač.

 

Ključne riječi

Komentara 24

NE
nemanatrag
20:02 11.09.2019.

Mijo Crnoja ima bolji rejting od tebe!

DU
Deleted user
20:11 11.09.2019.

pobijedit ćeš al malo sutra ?

BB
bruna_bruna
20:54 11.09.2019.

Vidi Hdzovaca što su aktivni😀 Vidjeli smo upute HDZ-ove mladeži kako i što trebaju raditi na mrežama i portalima.I kpju bi se posramili takvih direktiva.Očekujem novi crveni karton i brisanje komentara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije