Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIGURNOST
Povratak na članak

Ministrica Bedeković: Do kraja rujna puna zaštita socijalnih radnika

- S osiguravanjem optimalnih uvjeta rada nemamo što čekati pa je ministarstvo već pristupilo nužnim mjerama. U svim centrima i podružnicama angažirat će se zaštitarske službe, te će se uvesti detektori metala, kazala je ministrica

Komentari 3

MA
MarkoMaras
21:13 06.09.2019.

Mislim, stvarno, ovo je čista paranoja. Pa ne ubijaju socijalne radnike svaki dan. Ne ubijaju ih ni svake godine. Ubijaju li ih svakih deset godina? Nisam siguran. Dogodi se jedna iznimka, jedan slučaj na milijun, i oni uvode zaštitare, daju službeni status, mijenjaju Kazneni zakon. Državno divljanje do maksimuma.

VL
Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
16:41 06.09.2019.

Da rade svoj posel sa srcem i dušom, ne bi ih trebalo štititi!

VL
MO
moškov
16:49 06.09.2019.

a prosvjetne djelatnike ce stititi ....tko....?????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.