Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpredsjednik HDZ-a
Povratak na članak

Ministar Tolušić o raspletu krize vlasti: Dogodit će se jedan od ova tri scenarija...

- HDZ može ići dalje s Mostom u normalnim odnosima i komunikaciji. Možemo ići na preslagivanje Vlade i vjerujem da ćemo u tome uspjeti i nove izbore - kazao je Tolušić.

Komentari 36

BK
branko-kockica
06:18 01.06.2016.

HDZ je demokratska stranka s demokratski izabranim vodstvom, sve stranke u Domoljubnoj koaliciji su demokratske stranke s demokratski izabranim vodstvom, sve sukladno demokratskim statutima na temelju kojih su i registrirane kao političke stranke, vlada je demokratski izabrana u demokratskoj proceduri sukladno zakonima, Povjerenstvo za sukob interesa je službena institucija izabrana od strane demokratski izabrane vlasti koja radi po zakonima, ali konačnu odluku o svemu će donijeti Nacionalno vijeće Mosta, ultimativno nedemokratsko neregistrirano tijelo bez statuta, pravilnika, čije članove nitko nikada nije izabrao u demokratskoj proceduri. Što bi rekli naši antifašisti, "Fašizam? Ne hvala". Nisam zainteresiran živjeti u zemlji čija sudbina ovisi o tajnom društvu na čelu sa sumanutim psihijatrom koji ne poštuje nikakve demokratske standarde, procedure, demokratske odluke, vlastitu riječ, vlastiti potpis ovjeren kod javnog bilježnika, i koji u isto vrijeme hoće biti vlast, oporba, moralno-politička vaspitna komisija, komisija za sukob interesa, prijeki sud, prijeki strjeljački vod...Hitler i Milošević su nam bili dovoljni za sva vremena.

VL
MI
Mimizo
07:14 01.06.2016.

hdz je demokratska narodna stranka za razliku ot tiranije milanovića koji izbacuje sve iz stranke koji mu se suprostave kao aleksanra kolarić,linić,baldazar,holy a isto čeka komadinu,bernardića i td

VL
AN
Anamarija10
08:28 01.06.2016.

Božo moj, prejako si se zaletio, pao si na Milanovićevu foru. Zagrizao mamac. Kako bilo, možda ovi neki zastupnici mosta ne podrže njegovu suludu ideju i spase se politički. Jer valjda znaju da ih na novim izborima nema više od 2 do 3 posto. Zbogom Zagreb..... Tompojevci calling....

VL
MB
my.bigdata.online
06:26 01.06.2016.

Nada leži u širenju Bandićevog kluba u Saboru, tad ,a vjerovatno će to biti na kraju ljeta, MOST će biti izbrisan

VL
Avatar kravata
kravata
08:01 01.06.2016.

Momentalno grupa slucajnih politicara sa puno bivse vlade u vladi maltretira vecinu hrvatskog naroda nadam se dace kod slijedecih izbora dobit racun i dace biraci shvatit da nismo milanoviceva slucajna drzava vec krvlju godinama branjena i obranjena od nestanka.

VL
Avatar comparator
comparator
06:03 01.06.2016.

Mislim da se u ovom kraljevstvu na brdovitom Balkanu vučica Ina opet parila s labradorima i po ko zna koji put brani na prijestolje narodu prokletom od bogova podzemlja . Ni božja ovčica ne mekeće umiljato jer u svijem runuu krije opasnu vučju narav onome tko se približi princezi Ini . Ina pak zlostavljana od svijeta sakrivena s puno sisa hrani labradore i strane kraljeve i one kojima se ne gadi polizati prolivenog mlijeka. Teško je na prijestolje u zemlji vukova ,labradora i trolova parenih između bogova i polubogova.

VL
AN
Anamarija10
08:41 01.06.2016.

Interesantno, već neko vrijeme na stranici FB Mosta nisu dopušteni komentari. Psihiću se zgadilo

VL
BO
boris48astrid
13:15 01.06.2016.

taj je izvučen iz naftalina pa brljezga koje kakve gluposti umišljenin kradez--- ovac

VL
Avatar balen
balen
08:35 01.06.2016.

1. Koje budalaštine o HDZ-u kao demokratskoj stranci! SDP izbacuje one koji drugačije misle a HDZ ne? Pitajte Jadranku Kosor, dragu Prgometa i ostale! 2. Tolušiću, ako je HDZ dobio izbore u čemu je onda problem? Ali vaša koalicija NIJEE osvojila 76 mandata, a vi to zovete pobjedom! Pa dvije najveće koalicije osvojile su jednak broj mandata u Hrvatskoj!

VL
PR
prepri43
01:03 01.06.2016.

Europski fondovi nisu kao oni nekadašnji za nerazvijene republike i Kosovo.Ukoliko se ne poštuje procedura oni mogu biti i izgubljeni.Čak što više može biti korisnik i kažnjen novčanom kaznom.Zato valja ozbiljno shvatiti ta upozorenja osobe koja je već s tim ponešto upoznata.Dok je vlada blokirana ta sredstva se ne mogu ni povući ni koristiti, a u pitanju je velik novac! Most očito ili nema pojma o pojmu ili sabotira što je otvorena diverzija protiv interesa republike Hrvatske,- dakle najteži zločin!

VL
DU
Deleted user
00:53 01.06.2016.

Dali je ovaj sa slike pitao velikog vođu dali smije govoriti? Ide već šest mjeseci od kada su na vlasti. A jedino što su napravili je najava prodaje državne imovine što opravdavaju time da to rade sve demokratske zemlje pluss poskupljenje i velika zaduženja. Onda ide šećer na kraju zavod za statistiku objavi rast BDP-a. I arlaukanje kako je SDP zadužio zemlju usput rado zaboravljajući da su za to zaduženje krive sve političke stranke. Tko zna možda zaduženja ne bi bilo toliko veliko da suci koji su na svoja mjesta došli na preporuku te dvije stranke ne osuđuju pronevjeritelje na guljenje krumpira pa ne bi bilo toliko velikog zaduženja u državi.

VL
PR
propalismoFranjoskroz
09:05 01.06.2016.

Župan koji je uništio svoju županiju postao ministar koji uništava svoje ministarstvo

VL
MI
miso
10:40 01.06.2016.

HDZ je stranka 18 stoljeća.

VL
Avatar bambus
bambus
01:09 01.06.2016.

...dogodit će se jedan od ova tri scenarija...haha.....

VL
Avatar bambus
bambus
01:48 01.06.2016.

...tak i izgleda....haha....

VL
Avatar bambus
bambus
01:05 01.06.2016.

....haha.....sve neki krkani u tom hadezeu.....

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
02:00 01.06.2016.

Dogodit ce se cetvrta opcija, Hrvatska raste.

VL
NY
no_yes
23:55 31.05.2016.

Tko je sad pa ovaj ? Niču ovi političari više već gljive poslije kiše.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.