Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pritisak večernjeg
Povratak na članak

Ministar prisilio radnu skupinu da ubrzano predloži novi Ovršni zakon

Bošnjaković: Da bi se ubrzali, mogli bi se izolirati u nekom od hotela u sklopu zatvorskog sustava

Komentari 9

BS
@bserver
10:36 22.02.2018.

ova vijest će bitno poboljšati rejting ministra. Ako i on ode u zatvorski "hotel" i ostane duži rok, postati će najpopularniji političar! Radnoj skupini sretna vijest! Uzmite prevoditelja sa slo. na hrv. jezik i imate odmah finalni proizvod. Za sitan trošak!

VL
DU
Deleted user
11:19 22.02.2018.

Treba donjeti zakon koji će onemogućiti da početni dug nakon par godina naraste 1000 % to treba ograničiti max. na 200 % bez obzira na protok vremena

VL
LO
Long
10:22 22.02.2018.

Pita frend moju zenu (austrijanku), jel imaju Austrijanci OIB? Dok je objasnjavao sta je OIB, kaze: To ti je broj, kad te policija zaustavi, preko tog broja vide sve o tebi. Cak mozda da ti je blokiran racun. Pita zena:: Sta znaci to blokiran racun? Jel to kad nemas novaca na racunu? Kaze frend: Ne, to ti je Hrvatska.

VL
Avatar miyamoto
miyamoto
13:40 22.02.2018.

"Radne skupine, povjerenici, timovi za provođenje kojecega," tko su ti mestri? Gdje su pomaci ?

VL
Avatar tiselmilanvukovic
tiselmilanvukovic
14:16 22.02.2018.

Tom "čovijeku" ništa nije jasno.Prdstavnici BANKARSKOG SEKTORA.

VL
MI
miso
14:53 22.02.2018.

Ovršni zakon uopće ne treba. Sve se riješi putem prekršajnog i Kaznenog zakona. Ako se radi novi Ovršni zakon on više ne smije nositi to kompromitirano ime; "Zakon o pljenidbi" bi, npr. bio ispravno hrvatsko ime takog budućeg zakona.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.