Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BANJA LUKA

Milorad Dodik ima obostranu upalu pluća, liječe ga u bolnici

Zagreb: Milorad Dodik obratio se medijima nakon sastanka s Plenkovićem
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/4
21.12.2020.
u 11:42

Dodik je u hospitaliziran sinoć i u tijeku su pretrage s obzirom na to da ima upalu pluća, no kako mediji u RS-u prenose, osjeća se dobro

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik je primljen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske (UKC RS) zbog obostrane upale pluća, prenio je javni televizijski servis Republike Srpske.

Dodik je u hospitaliziran sinoć i u tijeku su pretrage s obzirom na to da ima upalu pluća, no kako mediji u RS-u prenose, osjeća se dobro, prenosi Vecernji.ba.

U subotu je iz Dodikovog kabineta priopćeno da se nalazi u kućnoj izolaciji zbog kontakta sa osobom koja je bila pozitivna na koronavirus, prenose mediji. Tada je navedeno da je Dodik testiran na Covid-19 i da je rezultat testa negativan. Također su kazali da je dobrog zdravstvenog stanja i da su svi parametri u granicama normalnog.

Zagreb: Milorad Dodik obratio se medijima nakon sastanka s Plenkovićem
1/5

Komentara 8

LA
lamborgini
12:03 21.12.2020.

Ima li tko dozu cjepiva Sputnik V ,pa taman ukradenu da ga spasimo .Sad ce buraz Covic skoknuti do prijatelja .

Avatar YEKE
YEKE
13:48 21.12.2020.

Pa nije valjda kurona

ZB
Zoki-Bijela
14:28 21.12.2020.

Sta kaze Penelopea za brata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije