Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rođendan u Gospiću

Milinović i Kalmeta: Pobjeđujemo s hrabrom predsjednicom Kosor

milinovic (1)
Foto: Iva Vidović/VLM
1/4
20.12.2010.
u 21:33

Obojica su održala govore u kojima su zajamčili pobjedu HDZ-a na sljedećim izborima i ponovnu prevlast u IX. izbornoj jedinici.

Gospićka sportska dvorana večeras je bila puna pristaša Hrvatske demokratske zajednice koja je slavila 21. rođendan te Gospićane odlučila počastiti koncertom Klape Intrade. Velebnom skupu, kako ga je nazvala glasnogovornica županije, nazočio je njezin prvi čovjek Darko Milinović i njegov županijski susjed, ministar Božidar Kalmeta.

Obojica su održala govore u kojima su zajamčili pobjedu HDZ-a na sljedećim izborima i ponovnu prevlast u IX. izbornoj jedinici.

Prvi je govorio gost Božidar Kalmeta koji je pozdravio "žitelje hrabre županije" te istaknuo kako se sav naježio od pozivtivne atmosfere u dvorani.
- Ja sam i Gospićanin i Ličanin, pripadnik ove županije koju volim i večeras se osjećam kao domaćin, rekao je te zaslužio gromoglasan pljesak.

- Zadnjih mjeseci izloženi smo mnogim napadima, tuku nas svim oružjima, govore da nećemo pobijediti na izborima, neki iz SDP-a nazivaju nas kriminalnom organizacijom. Jasno je da imamo problema, ali HDZ je uvijek znao izaći iz njih još jači. Koliko se večeras vas okupilo u Gospiću govori kolika je naša snaga pa neka netko kaže da nećemo pobijediti na izborima, izjavio je Kalmeta pred nekoliko tisuća ljudi te svima čestitao Božić i Novu 2011. godinu.

Mnogo duži u svom govoru u rodnome gradu bio je ministar zdravstva koji je govorio punih 20 minuta, često prekidan pljeskom publike. Dao je podršku "hrabroj ženi" Jadranki Kosor te obećao kako nikada neće izgubiti podršku u "ovome gradu, ovoj županiji i IX. izbornoj jedinici". Također je, kao i Kalemta, istaknuo kako na izborima pobjeđuju SDP zahvaljujući "zajedništvu velike obitelji HDZ-a".

- Nitko nas neće zastrašiti, mi smo stranka koja ima viziju, a zajedništvo u našoj izbornoj jedinici treba krasiti cijelu Hrvatsku. Uspjet ćemo u ovim teškim vremenima uz hrabru predsjednicu stranke koja je spremna čistiti u svome dvorištu, ali mi ćemo čistiti i ispred tuđih dvorišta. Franjo Tuđman, najveći sin Hrvatske, naučio nas je da služimo svome narodu, a mi ćemo učiniti sve da što prije i na najbezbolniji način izađemo iz krize, poručio je Milinović. Nakon optimističnoga govora, zaplesao je i zapjevao s djevojkama iz mladeži HDZ-a uz glazbu Klape Intrade.

Komentara 125

Avatar DucMan
DucMan
19:50 21.12.2010.

Milinović i Kalmeta: Pobjeđujemo s hrabrom predsjednicom Kosor ------------------------------------------------------------------------------------------------- Ovo je živa istina što ova dvojca ulizica govore. Za njih (pogotovo Kalmetu) je POBJEDA svaki sat i dan proveden izvan zatvora, a \"hrabra\" predsjednica HDZ-a im u tome pomaže svimm silama. Za sada i uspjeva, ali nadam se da neće dugo. S tim samo sebi sprema optužnicu za ometanje istrage.

Avatar ljutatrava
ljutatrava
22:04 20.12.2010.

..koliko hvalospjeva \" hrabroj ženi \"..ili iz njih progovara strah ili će napakirati carici i preuzeti kriminalnu organizaciju..trećeg nema...idemo dalje,zna se ,u 5brzini:).

SP
sprcko357
20:51 05.01.2011.

ma pobjeđujete vi moj ku..ac...vi ste banditi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije