Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET SLAO PLENKOVIĆU PRIJEDLOG
Povratak na članak

Milanović želi sjednicu VNS-a na temu radikalizacije, korone, Daytona, pravosuđa i tajnih službi

- S obzirom na brojnost i važnost tema, predlažem, ako se dogovorimo o održavanju sjednice, da je održimo u dva dijela u sljedeća dva tjedna, pri čemu sam spreman prilagoditi se Vašem rasporedu.

Komentari 11

WA
walker
17:32 11.11.2020.

Na kraju nastave, Zoran je opet ostavio papirić Andreju ispod klupe, s nadom da će ga ovaj pronaći, pročitati i odgovoriti mu. Djeco, papirići se ne ostavljaju ispod klupe! Politički liliputanci.

VL
MU
Muzakus
17:42 11.11.2020.

Miki stavi jos, *reorganizacija i smanjivanje javne i drzavne uprave, *reforma zdravstva, *vizija HR u 2030 i mjere za ostvarenje *zakon o porijeklu imovine

VL
Avatar ukurtapash
ukurtapash
19:48 11.11.2020.

zoran milanovic ce na vnsu traziti zatvor za nenada stazica na temu radikalizacije.

VL
DD
ddh
18:04 11.11.2020.

Cetiri godine njegovog vladanja bilo je prozeto sirenjem mrznje, omalovazavanjem Hrvatske, radikalizacijom drustva, vrijedjanjem svih koji su mozda imali drugo misljenje, ekonomskom katastrofom (12 tromjesecja za redom pad BDP-a, srozavanje rejtinga na nivo smeca, 75 mrd. Kn novog duga, miliarde Kn drzavnih garancija za Uljanik, 400000 nezaposlenih i t.d.) i tko zna cega sve ne. Nazivanje drzave slucajnom, hajkom na branitelje i jasno i glasno zazivanje podjela po principu "MI ILI ONI". Njegovo predsjednikovanje je opet prozeto nepostivanjem Hrvatske himne, bjezanje sa dana sjecanja na Blijesak, bacanje spomen ploce poginulim HOS-ovcima u smece, vrijedjanje svakog koji drukcije misli i novim sijanjem mrznje i podjela, stalnim spletkarenjem i proizvodnjom lazi i t.d. Trazi smjenu ministara koji su bili u tom famoznom klubu, ali ne i sebe koji je u klub odlazio SVOJEM PRIJATELJU Kovacevicu i u klubu dogovarao sa Kovacevicem i Kotromanovicem svoju kandidaturu za Predsjednika. I sad bi on te probleme koje je sam posijao u drzavi i drustvu rjesavao. To je isto kao da se piromana pozove da gasi od njega podmetnuti pozar. Da o Lex Perkovicu ne govorimo.

VL
DU
Deleted user
08:09 12.11.2020.

Ima ZOKA vremena za bezvezna sastančenja.Zanima me koje odluke su obvezujuće a budu donesene od takvog bezveznog i beskorisnog vijeća.

VL
KL
Klarica
17:50 11.11.2020.

Škoro, Škoro što si nam izabrao.

VL
Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
18:39 11.11.2020.

Smiješnog li lika! Ovaj njegov provokativni pamflet zaslužuje da ga Plenković stavi na led do kraja pandemije korona virusa."Štovanom" predsjedniku ljubazno treba odgovoriti kako Vlada RH trenutno nema vremena za njegove "karakterne" ispade jer se bavi ozbiljnim i odgovornim poslom od opće društvene važnosti. Posebice bode u oči točka "3. Sustavno kršenje Daytonskog sporazuma na štetu hrvatskog naroda u Federaciji Bosne i Hercegovine" kojom očigledno želi ovu balegu od ponude učiniti onom koja se ne može odbiti.

VL
AB
abendblatt
17:40 11.11.2020.

Milanovic, je donio „dnevni red“ kao predsjedavajuci, pa nek onda odrzi tu sjednicu i donese zakljucke, koji moraju biti po njegovoj volji, inace sapunica ide dalje. Proturjecit nema pravo nitko.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.