Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
summit

Milanović starijem sinu platio kartu za Chicago

Milanović sa suprugom
Sanjin Strukic/PIXSELL
17.05.2012.
u 08:00

Povratna karta za ekonomsku klasu stoji oko 10 tisuća kuna, a premijer ju je za svog 14-godišnjeg sina platio iz svog džepa

Na put u SAD s ocem premijerom na summit NATO-a krenut će i stariji sin Zorana Milanovića kojemu je 14 godina. S ocem će biti dva dana na putu. Premijer Milanović za sina je platio povratnu kartu u ekonomskoj klasi, stajala je oko 10 tisuća kuna. Inače, cijela hrvatska delegacija ide na summit NATO-a u Chicago redovitom avionskom linijom. Zajedno putuju premijer Zoran Milanović, ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić, ministar obrane Ante Kotromanović, predstojnik Ureda premijera Tomislav Saucha. Bilo je planirano da boravak visoke hrvatske delegacije u Sjedinjenim Američkim Državama potraje nešto dulje, bili su pripremani i susreti premijera s hrvatskim iseljenicima u San Diegu, sve bi potrajalo još najmanje nekoliko dana. Međutim, sve je to otkazano jer je u Bruxellesu sazvan neformalni sastanak premijera pa su dužnosti premijera zemlje koja pristupa Europskoj uniji došle na prvo mjesto.

Tako ni Milanovićev stariji sin neće dugo boraviti u Americi, bit će to kratak boravak, ali, eto, boravak koji će u svakom slučaju zabilježiti mediji iako bračni par Musić – Milanović nastoji zaštititi svoja dva sina od medijske pozornosti, pa se čak ni imena sinova ne navode u službenim biografijama hrvatskog premijera.

Ključne riječi

Komentara 62

GO
google385
08:08 17.05.2012.

briga iseljenika za milanovica i to bas u san diegu gdje ih nema bas puno i oni sto jesu desnicari su vise iseljenika ima u los angelesu ili u san pedru gdje ima nesto ljevicara dalmatinaca.citajuci izmedu redova sam zakljucio da je sin od milanovica imo zelju doci u san diego jer je tamo najveci riblji akvarij na svjetu.google sve zna i nista mu se nemoze sakriti

OB
-obrisani-
08:10 17.05.2012.

- Vlastita đžepa? Taj pogana komunjjjara i nema đžepuve već vreću bez dna Dali ste znali da su si crveni mbecili dok su pokazivali prstom na druge podigli dnevnice za 84% ???

FC
Flash CRO
08:10 17.05.2012.

Jako ljep postupak od premijera trebali bi se svi ugledat na njega ......svi zajedno moramo nosit teret krize ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije