Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o prisluškivanju

Milanović: Pričekajmo kontrolu MUP-a, ne želim nikoga cipelariti

'30.09.2012., Zagreb - Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanovic dao je izjavu za novinare povodom smrti predsjednika Hrvatskoga sabora Borisa Sprema.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
Goran Stanzl/PIXSELL
13.12.2012.
u 17:27

Najblaže rečeno, neobično je to što se dogodilo. Ali treba pričekati barem dan-dva da vidimo što je na stvari, kazao je premijer

– Ne želim cipelariti svoje političke protivnike. Neću nikoga unaprijed optužiti, a vidjet ćemo što će reći interna kontrola u MUP-u. A onda će ljudi morati dati poneko objašnjenje – rekao je premijer Zoran Milanović komentirajući otkriće da je policija u mandatu ministra Tomislava Karamarka tajno pratila glavnog državnog odvjetnika i osmero novinara.

>>Karamarko: Policija je primijenila mjere na zahtjev DORH-a

– Najblaže rečeno, neobično je to što se dogodilo. Ali treba pričekati barem dan-dva da vidimo što je na stvari – dodao je Milanović.

Karamarko je pak nešto prije komentirao da su u to vrijeme curile informacije u slučaju Fimi media te da su aktivnosti policije počele na zahtjev Državnog odvjetništva. Negirao je da je bilo mjera praćenja, tek da je bilo izlistaka i analiza. Karamarko je odbacio i insinuacije da se raspravljalo o uhićenju pojedinih novinara te da je on izdao zapovijed za prisluškivanje novinara.

Sve o aferi prisluškivanja novinara čitajte OVDJE.

 

 

 

Komentara 32

GM
Gusta magla
18:07 13.12.2012.

Ma da nebudi blesav-Da je Bajic bio pracen onda bi i HDZ znao da mali sprema nepodopstinu mjesec dana prije izbora i smjenili ga. Nebacajte narodu pjesak u oci jer sad nemate odgovor na Jakovinu,Pusicku,Gredelju pa ajmo stogod izmisliti.

Avatar Marko232
Marko232
18:14 13.12.2012.

tako je premijeru. prvo da se vidi kaj je bilo, a onda cipelarka

BE
bettleebeetle
18:04 13.12.2012.

Comparator: sta si se uzbudio? Cmaramarko ti ide u zatvor. To je sad izvijesno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije